Egészséges étrend? Vélemények?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre több helyen olvasom, hogy sok húst enni nem egészséges. Én nem akarok vegetáriánus lenni, de ha erre tényleg van tudományos (és nem pszeudotudományos) magyarázat, hogy miért egészségtelen a sok hús, akkor én is kevesebbet ennék.2011. máj. 9. 16:48
11/16 anonim válasza:
sajnos van tapasztalatom a who igazmondásával kapcsolatban én azt mondom hogy a mindig a középút a célra vezető, szerintem még naponta sem kellene húst enni pl én nem is kívánom, hetente 6 szor sportolok, viszont most mégis beteg vagyok :D ilyen ez a pop szakma:D
12/16 Bányai Károly válasza:
Végül is tök ugyanazt mondjuk. De a kérdés sem úgy szólt, egészségtelen-e a hús, hanem a SOK hús. És az bizony egészségtelen.
13/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat!
2011. máj. 9. 19:09
14/16 anonim válasza:
mindent mértékkel-ennyi a lényeg
pl: reggeli főtt tojás, teljes kiőrlésű kenyér, zöldségek
ebéd: rakott káposzta darálthúsból (csirke, pulyka, sovány sertés)
vacsora túró gyümölccsel
napközben gyümölcs, mah, joghurt, kefír
másnap: zabkása joghurttal
ebéd: spenótfőzelék főtt tojással
vacsora: saláta grillezett hallal
ennyi a lényeg mindennap mást és változatosan
15/16 anonim válasza:
"Őseink is ettek húst,sok szalonnát,és sokkal egészségesebbek voltak,mint a mai emberek."
Hány év volt 100 éve az átlagéletkor? És 500 éve? És ma?
Az eredeti kérdésre sajnos nem tudok igazából válaszolni. Annyi biztos, hogy a köszvény kialakulásáért felelőssé tehető a sok hús. A párom egyik munkatársa lett köszvényes, őt teljesen leállították a húsevésről az orvosok. (Meg a kávéról.)
16/16 anonim válasza:
Elnézést, várható élettartam-ot akartam írni, nem átlagéletkort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!