Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit egyek ma esteee?

Mit egyek ma esteee?

Figyelt kérdés

Ezek közül szeretnék választani: pizza, spagetti, mekis kaja vagy zabkása kakaóval és banánnal ?

Mondjuk a pizzát rendelném, a spagettit én készíteném paradicsomos- sonkás szósszal és sajttal, a mekis kaját ugyancsak csomagra venném és a zabkását persze, hogy én készíteném el.

ti mit választanátok ?

2011. máj. 7. 18:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Estére rendelnék pizzát, másnap reggel a zabkása, ebédre meg a spagetti, mekis kaját meg elfelejteném.. :)))
2011. máj. 8. 10:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Pizza

Spagetti

Meki

Zabkása

2011. máj. 8. 14:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Azért kellett lepontozni, mert elkértem a receptet privátban? :) Hát ez szép.
2011. máj. 8. 16:19
 14/14 A kérdező kommentje:

16:19- Bocsi,rólad meg is feledkeztem (egyébként nem én pontoztalak le )

Nagyon egyszerű,leírom ide: odateszel egy pohár vizet egy edénybe, hogy felforrjon és amikor már forr akkor lehúzod alacsonyra vagy közepesre és beleteszel fél pohár zabpelyhet ( ha többet akarsz készíteni akkor teszel több zabkását,de vizet is kell öntsél rá, épp úgy,hogy legyen kicsit vizes jellege )

Kavargatod gyorsan és folyamatosan kb. 2-3-4 percig, majd leveszed a tűzről és kirakod egy tányérba vagy amibe akarod és ennyi !

Figyelj oda, mert a zabkása nagyon jól tartja a hőt, ezért megkell várjad, míg kicsit kihűl ( én beszoktam rakni a jégszekrénybe ), valamint tényleg ne főzd magas fokon, mivel nagyon könnyen odaég !

1-2 alkalom után már úgyis menni fog ( ha nekem ment akkor mindenkinek megy )

2011. máj. 8. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!