Van olyan étel, amit általában imádnak az emberek, csak te nem?
Figyelt kérdés
Gondolok itt ilyenre, hogy fagyi, csoki, spagetti, palacsinta stb.2011. máj. 7. 15:43
11/25 anonim válasza:
Minden ami vizben él! Utálom a halnak még a szagát is. És a kagylót, rákot, az összes tengeri herkenytyűt is.
13/25 anonim válasza:
túró. már az illatát is utálom, egyedül a túró rudiban szeretem. :D
14/25 anonim válasza:
Töltött káposzta. Kocsonya. Húsos palacsinta... :/
15/25 anonim válasza:
Szinte mindenki szereti, csak én nem: sült krumpli, meg a krumplis kaják nagy része. Gulyásleves, szalonna, lecsó, szintén népszerűek, de nem szeretem őket, ahogy a magyaros kaják 99%-át se. Rántott dolgokról leszedem a panírt, mert nekem az se finom. Kifejezetten utálom a meggylevest, a tojáslevest, a csirke bőrét (rásülve is), a tökfőzeléket, a majonézt.
Ja, és a hamburgerért se rajongok.
16/25 anonim válasza:
A krumplin, a hamburgeren, a pizzán, a lasagne-n kívül amiket írtatok, azokat nem imádják általában az emberek.
17/25 anonim válasza:
Én a gumicukorral vagyok így. Mások imádják, de én valahogy nem szeretem.
19/25 anonim válasza:
Méz, ananász, banán, lecsó, töpörtyű, szalonna
20/25 anonim válasza:
dinnye, fagyi, virsli...ezeket nem szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!