Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Az eszteházy tortának elég jó...

Az eszteházy tortának elég jó íze van? - Vagy tudtok jobbat mondani?

Figyelt kérdés
Szeretnénk majd egy tortát de nem tudjuk, hogy milyen legyen. Valami finomat szeretnénk, de nem vagyunk nagy torta evők, úgyh nem igazán ismerjük a tortákat. Kóstoltam már túró tortát de hányingerem lett tőle. Valaki tudna mondnai finom tortákat ?
2011. máj. 3. 10:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az Eszterházy nagyon finom, csak az a baj vele, hogy a legtöbb cukrász nem tudja normálisan megcsinálni. De ha jó cukrészt találtok, akkor isteni lesz :)
2011. máj. 3. 10:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Finom az Eszterházy, de nekem sok benne a tészta.

amit imádok, és nem is túl nehéz az Oroszkrémtorta

a lúdláb, szóval a könnyebb habosabbak a kedvenceim.

2011. máj. 3. 10:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem írtad, hogy rendelni akarsz,vagy sütni.

Ha rendelni, keress egy cukit a közeledbe, nézz utána, hogy van-e honlapjuk és onnan válogathatsz szebbnél szebb és finomabbnál finomabb torták közül.

otthon sütni sem nagy ördöngősség, rengeteg jó receptes oldal van.

csokitorta, gesztenyetorta, diótorta, feketeerdőtorta,

dobostorta és egy csomó még, ami otthon is kivitelezhető.

2011. máj. 3. 10:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Csak egy jó tanács. Az eszterházyt ált. sütik úgy is,hogy kint van a pultban, felszeletelve. Mielőtt megrendelitek, kostóljátok meg. Ha bejön, lehet rendelni, ha nem, akkor nézzetek más után.

Izlések és pofonok különbözőek, nekem annyira nem jön be, én a tejszínes csokitortára szavazok, de csak abban a cukiban, amit ismerek.

Üdv! :)

2011. máj. 3. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!