Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi jó a penészes sajtban?

Mi jó a penészes sajtban?

Figyelt kérdés

volt ma sajtfesztivál és kóstoltam penészes sajtot de majdnem kiokádtam valami hihetetlen hogy milyen rossz íze van nem tudom elképzelni hogy ki vesz ilyet vagy ki az aki szereti

nem tudom hogy nekem ilyen rossz az ízlésem vagy csak az a fajta volt olyan rossz

aztmondják hogy különlegesség de nem tom ti hogy vagytok vele én nem látok benne üzletet

2011. ápr. 30. 21:21
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
te hisztizel vedd már észre egy rossz szót nem szóltam egyébként meg nem a kukacról kérdeztem
2011. máj. 2. 07:58
 32/33 anonim válasza:

A sajtkukacok sajtban nevelkednek,szóval elvileg semmi olyannal nem érintkeznek amitől fertőzhetne.Ettől függetlenül nem hiszem,hogy megkóstólnám.

Ma ordát kóstoltam,vagy mi a "túrót" :) erdélyből érkezett.

Nem az én világom,de azért ki lehetett próbálni.

2011. máj. 2. 21:34
 33/33 A kérdező kommentje:
meg én azthittem hogy csak lyukas a sajt van benne pár kukac de ahogy a videón láttam ebbem nyüzsögnek szinte csAK kukacot eszünk nem is sajtot xD
2011. máj. 3. 08:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!