Mi jó a penészes sajtban?
volt ma sajtfesztivál és kóstoltam penészes sajtot de majdnem kiokádtam valami hihetetlen hogy milyen rossz íze van nem tudom elképzelni hogy ki vesz ilyet vagy ki az aki szereti
nem tudom hogy nekem ilyen rossz az ízlésem vagy csak az a fajta volt olyan rossz
aztmondják hogy különlegesség de nem tom ti hogy vagytok vele én nem látok benne üzletet
Bizony, bizony. Egy kis camembert almával se rossz. Vagy mivel én szeretem az erősebb ízeket, egy kis finom rokfort. :-D
Persze, van aki nem szereti. De hát van aki a lecsót nem szereti, vagy a rántott húst. Minden ember különböző, más más ízléssel. (Elárulom, én például a kelkáposztát nem szeretem.)
Pedro
hát belém biztos nem neveltek ilyet mert anyám szereti a penészes sajtot de erre ős is aztmondta hogy szar volt de amit múltkor evett az viszont isteni
egyszer én is ennék olyat ami elvileg nagyon finom :)
utánna meg ettem egy szar ízűt szó szerint
Szóval te már kóstoltál szart... oké :)
Milyen íze van (én nem merem megkóstolni :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!