Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi jó a penészes sajtban?

Mi jó a penészes sajtban?

Figyelt kérdés

volt ma sajtfesztivál és kóstoltam penészes sajtot de majdnem kiokádtam valami hihetetlen hogy milyen rossz íze van nem tudom elképzelni hogy ki vesz ilyet vagy ki az aki szereti

nem tudom hogy nekem ilyen rossz az ízlésem vagy csak az a fajta volt olyan rossz

aztmondják hogy különlegesség de nem tom ti hogy vagytok vele én nem látok benne üzletet

2011. ápr. 30. 21:21
1 2 3 4
 11/33 Tom Benko ***** válasza:
Az íze. Eleinte furcsa, főleg, ha az ember a belénevelt hülyeségek miatt még viszolyog is tőle, de általában megszokható. Próbálkozz mondjuk a brie-vel, camambert-rel, márványsajttal eleinte, egy idő után felismered, hogy mi a jó benne.
2011. ápr. 30. 21:39
 12/33 anonim ***** válasza:

Bizony, bizony. Egy kis camembert almával se rossz. Vagy mivel én szeretem az erősebb ízeket, egy kis finom rokfort. :-D

Persze, van aki nem szereti. De hát van aki a lecsót nem szereti, vagy a rántott húst. Minden ember különböző, más más ízléssel. (Elárulom, én például a kelkáposztát nem szeretem.)

Pedro

2011. ápr. 30. 21:39
 13/33 A kérdező kommentje:

hát belém biztos nem neveltek ilyet mert anyám szereti a penészes sajtot de erre ős is aztmondta hogy szar volt de amit múltkor evett az viszont isteni

egyszer én is ennék olyat ami elvileg nagyon finom :)

2011. ápr. 30. 21:42
 14/33 anonim ***** válasza:
58%
Tök mindegy, neked a finom sem fog ízleni. Kétféle ember van: akinek bejön meg akinek nem. Te ez utóbbiakhoz tartozol. Ne erőltesd. Nem leszel kevesebb vagy rosszabb ember attól, hogy nem eszed.
2011. ápr. 30. 21:51
 15/33 A kérdező kommentje:
értelmezd azt amit írtam ;)
2011. ápr. 30. 21:54
 16/33 anonim ***** válasza:
Én szeretem. Nagyon jók a camembert típusú és a márványsajt jellegűek is. Ezutóbbiban kedvencem a Dorblu. Azt elfogadom, hogy ízlés dolga, de azt nem, hogy rossz. Van akinek rossz, van, akinek jó. Nekem jó.
2011. ápr. 30. 22:10
 17/33 anonim ***** válasza:

utánna meg ettem egy szar ízűt szó szerint

Szóval te már kóstoltál szart... oké :)

Milyen íze van (én nem merem megkóstolni :D )

2011. ápr. 30. 22:16
 18/33 A kérdező kommentje:
olyan ízű volt mint a szarnak a szaga de ne mennyünk bele a részletekbe marajunk annyiban hogy nem ettem szart :)
2011. ápr. 30. 22:29
 19/33 anonim ***** válasza:
Minek megy valaki sajtfesztiválra, ha nem szereti a sajtot? :D
2011. máj. 1. 08:47
 20/33 A kérdező kommentje:
egy az hogy nem csak a sajtról szólt a másik pedig az hogy utálom ha kiforgatják a szavaimat mivel én nem írtam egyszer sem olyat hogy nem szeretem a sajtot olvass vissza egy kicsit ha meg lusta vagy akkor legyél lusta gépelni is :)
2011. máj. 1. 10:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!