Hogyan csináljam? Elmondjam? Segítesz?
Szerintem kövér vagyok de nagyon fiatal ahhoz hogy fogyókúrázzak....
Táncos vagyok,mozgok,azt sem mondhatod hogy inkább tornázzak!
Vannak gyengéim(ezért is az étel kategória) pl. a csoki és a sütemény ami köztudott hogy a cukor miatt hizlal....
A rokonok azt mondják (főképp szüleim) hogy nagyon csinos vagyok,nem fogok elhízni és most sem vagyok kövér,és hülyének néznek ha azt merem mondani hogy kövér vagyok....
Miket kellene ennem hogy fogyjak??Próbáljam meg letenni az édességet?Esetleg a 90 napos??Hogyan értessem meg a "szűk családdal" azt hogy nem érzem jól magam így...??
Köszönöm hogyha elolvastad ezt a hosszú magyarázatot,és megköszönném a sok választ!
Lehet,hogy nem vagy kövér,és csak beképzeled,mint sok sztár.Hány cm vagy,és hány kg?
18 éves korod alatt semmiképpen sem fogyózz,mert a szervezetednek nem tenne jót.Ráadásul,ha tényleg kövér vagy,akkor várj 18 éves korodig,nagyon sokat változhatsz még addig.
Felejtsd el a fogyókúrát,semmi szükséged nincs rá,csak bebeszéled magadnak,hogy kövér vagy,és ez hülyeség.
Gondolom kislány vagy még és ezért hiszed,hogy kövér is,nem szabad ilyesmire gondolni. Mozogj sokat továbbra is, és nem lesz semmi gáz.
hány centi és hány kilo vagy?
lehet hogy tényleg elkéne hinned hogy nem vagy kövér
sütik hát igen, jobb lenne mérsékelni, egyél helyettük gyümölcsöt, zabpelyhet mézzel, aszalt gyümölcsök, kefír, joghurt mézzel, zabpehelykeksz, túrót keverj ki joghurttal hozzá mehet fahéj, méz, gyümölcs rum avgy vanilia aroma-krémtúró nagyon nagyon finom
egyél reggelire szendvicset- a reggeli nagyon fontos, tartalmazzon jó szénhidrátot pl teljes kiőrlésű pékáruból szendvics hozzá csmellsonka, sajt, főtt tojás és zöldségek
vagy zabpehely tejjel/joghurttal gyümölcs, méz
tízórai és uzsonnára egyél gyümölcsöt, zöldségek, joghurt stb
ebéd: szerintem fontos a meleg ebéd
leves, utána könnyű főzelék, rizs, krumpli, főtt tojás, sovány husok, halak-párolva, grillezve, sütve stb, tojás, zöldség, savanyú, saláta stb stb
vacsora: túró, hús, hal, zöldség, tojás, joghurt, kefír, gyümölcs
fontos hogy igyál is napi 2-2.5 liter vizet
én így fogytam le és azóta is tartom csak a bő olajban sült, a cukros, fehérlisztes, a csokit,kekszeket, chispet, rágcsákat hagytam el, ugyanúgy eszek mindent csak figyelek rá hogy mindennap más legyen és nagyon változatos
én minden hétre megtervezem leírom hátha segít
ez a hetem így néz ki:
ma meg holnap még sonka (2-3szelet) és főtt tojás (2-2db+2-2db fehérje csak) és hozzá mustár, torma
de amúgy a reggelim mindennap: 2 szelete teljes kiőrlésű grham kenyér+2 sz csmellsonka 1sz sajt (mozzarella light) és zöldség, vagy ha már elfogy csüt, péntek felé a csmellsonka akkor mozzarella light sajt, avgy 1db főtt tojás
tízórai az mindig 1-2 db alma
vacsora az 1 db alma vagy túróval avgy pedig 1pohár kefír/joghurt
ebédeim ezek lesznek most a hétre:
ma(hétfő) 2 sz csmellpárolva hagymával, hozzá cékla, és uborka
kedd: paprikáskrumpli uborkasalátával, sovány sertáskaraj naturan sütve
szerda: lencseleves füstölt hússal,
csütörtök: naturszelet roston sütve zöldséggel
péntek: csirkepaprikás rizzsel
szombat: zöldborsóleves, rizs cscomb roston sütve
vasárnap: valamilyen zöldségleves, párolt hal zöldség rizs
lehet hogy nem a legjobb fogyókúrás étrend, de én lefogytam ezzel, súlyt tartok minden tápanyagot megkap a szervezetem és nagyon jól érzem magam a bőrömben
ui: 1 napot se voltam beteg:P
sok sikert neked is
ha azt mondja,fiatal ahhoz,hogy fogyókúrázzon,nyilván nem kéne neki tanácsokat adni...
kérdező,igenis egyél,mozogj mellé sokat,ilyenkor ne diétázz meg koplalj,mert még fejlődsz!
Köszönöm a válaszokat,egyébként 50 kg vagyok és kb. 168 cm.
Müzlit joghurtot gyümölcsöket ideáig is ettem és imádom a csirkemellet és a párolt zöldséget,meg a salátákat,de emelett nagyobb arányban győz a csokoládé,és szerintem ez itt a probléma...:( Egyébként cukros üdítőket sem iszom,csak teát...De azt is itthon főzzük nem bolti icetea és hasonlók....
Egyébként még 4 év kell hogy 18 legyek,és megőrülök....
1,5 év alatt 1,5 de inkább 2 nadrágméretet ugrottam felfelé...Ez ami nagyon idegesít...
Köszön még egyszer a válaszokat nagyon rendesek vagytok!
AZ természsetes, hogy nagyobb méreted lesz, elvégre most vagy a fö fejlödési idöszakban, ezzel semmi baj sincs.
A súlyod a magasságodhoz képest tökéletes, az alakod (az arányok) meg változik, mert gyerekböl növé alakulsz.
Semmi szükséged fogyásra, azzal cska tönkreteszed az egészségedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!