Egy nagyon finom palacsinta receptet szeretnek kerni toletek? Koszonom.
Reszelj almát az elkészített palacsintatésztába, a lisztjébe némi vaníliás cukrot is lehet tenni, tölteléknek meg gesztenyemasszát némi rummal megbolondítva.
Ki lehet egészíteni a felhasznált búzalisztet egy kevés kukoricaliszttel és zabkorpával is szoktam tenni, de ez nem lényeges.
pl:
a belül szilvás vagy almás vagy barackos palacsintát mártsd forró vajba és utána reszelt dió és mandula keverékébe :)
vagy ha a sósat szereted, akkor a tejszínes-sonkás reszelt sajttal is finom,
vagy olyan, hogy apróra vágotthagymát vajon megpárolsz, tűzről levéve megfűszerezed, megpaprikázod, majd kevés vízzel felengeded, és megsütöd/párolod benne a pici kockáékra vágott csirke vagy pulykahúst. belefőzhetsz paprikát, paradicsomot is. ha puha, adj hozzá kis tejszínt vagy tejfölt és forrald át még egszer.
esetleg csoki/vanilia pudingos? körtés-csokis? banános-csokis? narancslekváros-keserűcsokis? puncspudingos-kókuszreszelékes?
:)
Ezzel kapcsolatba MINDENKINEK FIGYELMÉBE AJÁNLOM EZT AZT OLDALT (AKI MÉG NEM ISMERI) [link]
Nagyon jó oldal sok jó recepttel!
"A palacsintának igazán finom,pikáns izt ad, ha a tésztájába keversz reszelt narancshéjat és a narancs kifacsart levét is. Probáld ki,nagyon finom lesz."
Nem lehetne csak a narancs kifacsart leve ? A narancs héját beszórják valamilyen vegyszerrel, hogy ideérjen onnan messziről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!