Ivás közbe éreztem hogy valami bemegy a számba és a giliszta félig kilógott a számból miután abbahagytam az ivást.Egyszerűen levagyok döbbenve, kinek lehet ezt jelenteni?Többet soha az életbe nem iszok siót.Elnézést ha undorító voltam
De legyünk pontosak. Most kukac vagy giliszta? Utóbbit nehezen tudom elképzelni.
2011. ápr. 22. 01:17
22/29 anonim válasza:
FAKE
Nem hiszem hogy egy levegőtöl lezárt dobozban életben maradna, akár napokig, de hetekig, hónapokig:D Az egy SZupergilidzta volt
2011. ápr. 22. 01:31
23/29 anonim válasza:
Utolsó - azt nem írta hogy még élt a giliszta.
2011. ápr. 22. 01:40
24/29 anonim válasza:
Furcsa. Az almából nem származhatott, hiszen az almalé kevés kivételtől eltekintve (hacsak nem "közvetlenül préseltként" vagy hasonló jelzővel van illetve, és a Sió nem ilyen) sűrítményből készül. Tehát leszedik, víz kivonásával port csinálnak belőle, ezt szállítják, majd a végső előállító helyen a almasűrítmény-port vízben feloldják. Ettől függetlenül persze elhiszem, hogy az eljárás során valahogyan állat került bele, de annak az almához sok köze nincsen, inkább az üzem higiéniai körülményeivel lehetnek komoly gondok...
2011. ápr. 22. 01:52
25/29 anonim válasza:
Elég fura, mert ilyen dolgok gyártásnál a pasztőrözés során olyan kis helyen (ált. lemezes hőcserélőben) folyik át a lé, amin nem fér át egy giliszta.
A dobozon mindig vannak kódok. Azt kell leírni, és egy panaszlevélben elküldeni a gyártóhoz. A kód alapján mindent vissza tudnak nézni: ki volt a gépkezelő aki csomagolta, voltak e problémák a gyártás alatt, akár az is, hogy hol termett a gyümölcs amiből készült.
Ha valós a panasz, akkor jó esélyed van valami kompenzációra. Én már kaptam így termékcsomagot.
2011. ápr. 22. 03:48
26/29 doboszoli válasza:
Esetleg a gilisztát is lehet perelni, polgári úton..D)
2011. ápr. 22. 05:05
27/29 anonim válasza:
Én konzervlecsót főztem egyik télen. a férjemmel be is kajáltunk, a maradékot eltettem a koleszból hazatérő lányomnak. kimertem este neki és úgy felénél elkezdett
csuklani és pofákat vágni. mondom nem is erős, mi bajod?nézz ide anya, és egy 4 cm zöld vastag hernyó volt benne.
a férjem lemosta és vodkában tartotta pár napig.
gyönyörű volt...
Írtam a konzervgyárnak, akik válaszoltak is sűrű elnézést kérve,hogy a nyári szezonban idénymunkásokkal dolgoztatnak
és hát sajnos ilyesmi megtörténhet. Ennyi.
2011. ápr. 22. 06:31
28/29 A kérdező kommentje:
Ne kérdezzétek hogy került bele, de nem érdekel mert rosszul vagyok ha rá gondolok.
2011. ápr. 22. 11:57
29/29 anonim válasza:
Barátom diakmunlaskent dolgozott egy gyárban ahol az volt a feladta hogy minden reggel lekaparta nagy lapáttal a joghurtos bődon tetejéről az egerszart.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!