GILISZTA volt a SIÓ almaitalba. Gusztustalan?
Fejezzétek már be a f@szságotokat,ti minden gyümölcslevet elővigyázatosságból pohárba öntötök,nehogy giliszta menjen a szátokba??
Amúgy igen,gusztustalan nagyon,hogy a kérdésre válaszoljak.De kabbe mer a te hibád (egykét hozzászoló szerint:D)
Húú,még mindig jobb hogy a gilisztát kaptad be,mint ha a legyet kaptad volna be!
Jól van na,csak hülyéskedtem.Nem tudom ki nem hiszi el ezt,csak olyan lehet,akivel még nem történt ilyen!Az Én sztorim:Danone gyümölcsjoghurt,kanalazom befelé,erre érzem hogy valami ropog.Először azt hittem gyümölcsdarab lehet,de inkább kiköptem,és akkor láttam hogy egy jókora bogár.Felfordult a gyomrom,egyet öklendeztem,aztán jött is ki a többi...
Gusztustalan hát. De nézd... Legalább biztos, hogy volt benne természetes tápanyag :D De annyira nem meglepő a giliszta, mivel a földről is felszedik a rohadt gyümölcsöt, aztán megy bele a gyümölcslébe az is. Simán összefoghatták a gilisztát a földön lévő rohadt gyümölccsel. A Siónál is, de más gyártónál is ez van.
00:41
Nem az a poén, hogy mag volt benne, hanem az, hogy nem 4 mag volt a 4 szilvás gombócban, hanem 5.
Bátyám egyszer a bolti kolbászban tyúktollat talált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!