Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » GILISZTA volt a SIÓ almaitalba...

GILISZTA volt a SIÓ almaitalba. Gusztustalan?

Figyelt kérdés
Ivás közbe éreztem hogy valami bemegy a számba és a giliszta félig kilógott a számból miután abbahagytam az ivást.Egyszerűen levagyok döbbenve, kinek lehet ezt jelenteni?Többet soha az életbe nem iszok siót.Elnézést ha undorító voltam
2011. ápr. 21. 23:07
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
59%
de miért nem öntötted ki pohárba úgy észrevehetted volna?
2011. ápr. 22. 00:04
 12/29 anonim ***** válasza:
59%
Osztálytársam szilvásgombócot evett szübetben, és 4 gombócban 5 mag volt :P
2011. ápr. 22. 00:06
 13/29 anonim ***** válasza:
59%

Fejezzétek már be a f@szságotokat,ti minden gyümölcslevet elővigyázatosságból pohárba öntötök,nehogy giliszta menjen a szátokba??

Amúgy igen,gusztustalan nagyon,hogy a kérdésre válaszoljak.De kabbe mer a te hibád (egykét hozzászoló szerint:D)

2011. ápr. 22. 00:07
 14/29 anonim ***** válasza:
73%
Én nem elővigyázatosságból öntöm pohárba az italt, hanem egyszerűen csak nem iszom üvegből/dobozból/stb... Amúgy a sonkában a drót az még megérthető teljesen.
2011. ápr. 22. 00:10
 15/29 anonim válasza:
Pfuj, most rosszul lettem. Én biztos nem hagynám annyiban a dolgot. Ha még megvan a giliszta, simán jelentsd be az ÁNTSZ-nél.
2011. ápr. 22. 00:29
 16/29 A kérdező kommentje:
soha nem öntöm ki pohárba mindent üvegből ,meg dobozból iszok.ezután se öntöm ki, mert soha többet nem iszok siót.Aki meg azthisi hogy kamu az tájékozódjon kicsit jobban.
2011. ápr. 22. 00:36
 17/29 anonim ***** válasza:
00:06 a szilvásgombócban, amiben egész szilva van, direkt van benne a mag
2011. ápr. 22. 00:41
 18/29 anonim ***** válasza:

Húú,még mindig jobb hogy a gilisztát kaptad be,mint ha a legyet kaptad volna be!

Jól van na,csak hülyéskedtem.Nem tudom ki nem hiszi el ezt,csak olyan lehet,akivel még nem történt ilyen!Az Én sztorim:Danone gyümölcsjoghurt,kanalazom befelé,erre érzem hogy valami ropog.Először azt hittem gyümölcsdarab lehet,de inkább kiköptem,és akkor láttam hogy egy jókora bogár.Felfordult a gyomrom,egyet öklendeztem,aztán jött is ki a többi...

2011. ápr. 22. 00:51
 19/29 anonim ***** válasza:

Gusztustalan hát. De nézd... Legalább biztos, hogy volt benne természetes tápanyag :D De annyira nem meglepő a giliszta, mivel a földről is felszedik a rohadt gyümölcsöt, aztán megy bele a gyümölcslébe az is. Simán összefoghatták a gilisztát a földön lévő rohadt gyümölccsel. A Siónál is, de más gyártónál is ez van.

00:41

Nem az a poén, hogy mag volt benne, hanem az, hogy nem 4 mag volt a 4 szilvás gombócban, hanem 5.

Bátyám egyszer a bolti kolbászban tyúktollat talált.

2011. ápr. 22. 01:06
 20/29 anonim ***** válasza:
fater ugyanígy pókot fogott a fogaival tejből.
2011. ápr. 22. 01:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!