Milyen vizet isztok?
Otthon szüleimnél (dél-Alföld) csapvizet! Nagyon nagyon finom!
Itthon (Bp. II.ker.) mentes ásványvizet: Szentkirályi, Kristályvíz, Naturaqua, szinte bármilyet, csak a Balfit nem. Annak én fura mellékízét érzek. Az itteni csapvizet csak végszükség esetén iszom meg.
Anyósoméknál (Békés megyei kis falu) ha nincs ásványvíz, akkor inkább szomjan döglök! De ha hozzájuk megyünk, mindig viszek magammal ásványvizet. Ott olyan sz@r a víz, hogy én olyat még nem láttam sehol máshol (sárga, büdös). Ők persze isszák, és csodálkoznak, hogy mitől van olyan sűrűn hasmenésük...
09:40 vagyok!
Lehet velem van a baj, de nem igazán értem az utánam következő hozzászólást... Miben áll a kosz????
Szia!
Amikor kiengedem a lábasba,vagy pohárba a vizet,akkor az 'edény'alja tele van ilyen fekete,barna kis darabos kosszal.
A Dél-Alföld elég tág fogalom.
Én Szolnok megyei vagyok, a rokonomék egy másik településen laknak, tőlünk 15 km-re. Ott nem jó a csapvíz, (bár nem ihatatlan, ahhoz tovább kell utazni még 20 km-t a nagymamámhoz,) nálunk viszont nagyon jó.
(egy korábbi válaszoló)
simán csapvizet, enyhén szénsavasat (Naturaquát többnyire), vagy menteset (Szentkirály, Naturaqua) stb.
finom az a citromos-banános Jégvíz is (Szentkirályi), de az már nekem inkább üdítő kategória, nem víz.
utolsó vagyok: a pesti csapvízhez vmiért nekem sincs annyira gusztusom, lehet h hülyeség, de mégse :D
viszont a tatait szeretem :D
ja és a sima szódára is rákaptam, nagyon frissítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!