Melyik az az egy étel, amit a legjobban szeretsz a világon?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 14:34
11/23 anonim válasza:
Gyros pitában, de legyen benne tzazikivel eláztatott sült krumpli.
12/23 anonim válasza:
Nem hiszem hogy lenne ilyen.. de talán a túrós tészta nekem is.. sok tejföllel, vastagos megszórva porcukorral!
13/23 anonim válasza:
pfuu.nem tudok választani de akkor mondok egyet: tejszínes csirkemell hús (csirkemell,tejszín,sajt sülve) hmm.:p és persze a többi tucat ételt is szeretem mint pl.: pizza,hamburger,gyros,milánói stb..
15/23 anonim válasza:
SUSHI!! Bármikor, bármennyit meg tudnék enni belőle. :D Édességek közül az aszalt körtét imádtam régen, de már annyira egyik édességet sem szeretem, hogy ölni tudjak érte.
16/23 anonim válasza:
karfiol - mindegy milyen formában
17/23 anonim válasza:
Garnélarák és mindenféle egyéb tengeri herkentyű, szinte bármilyen formában.
18/23 anonim válasza:
főzelékek, csirkemell bárhogy elkészítve, halak
túró, kefír önmagábal bámennyi
gyümölcs , zöldség minden mennyiségben
nem tudok választani közülük:)
19/23 anonim válasza:
Házi készítésű olívabogyó az arab boltból!
Édesség: Kinder buenó süti.
Annyi kedvencem van, hogy fel se tudnám sorolni, de pl. házi pizza, és brassói aprópecsenye.
20/23 anonim válasza:
milánói makaróni és a krumplistészta
édességek közül pedig a gumicukor és a kinder pingui
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!