Fontos, hogy egy nő tudjon sütni, főzni?
Bár pasik véleményét kérdezted, azért ha nem gond, én is leírom :)
Én világéletemben utáltam a konyhát, nem szeretek főzni, ha néha mégis megpróbálom, akkor sem sikerül. Valahogy nincs érzékem hozzá, de nem is bánom. Ha az embernek családja, gyereke lesz, előbb-utóbb úgyis meg kell tanulni, ha nem akar felkopni az állunk az éhségtől. A párom az elején sokat viccelődött ezen, aztán rájött, hogy komolyan gondolom, de végülis nem volt belőle probléma. Néha szoktunk együtt főzni (ő nagyon jól főz), azokat én is élvezem :)
Nagy általánosságban azonban elmondható, hogy Magyarországon a hagyományos családmodell az elfogadott a társadalomban, a nők anyukák, takarítónők, szakácsok egyben. És persze mindebben legyenek jók. Pasi szempontból egyébként nagyon sokat számít az illető anyukájával való kapcsolata... ha mindig ki volt nyalva a s--gge, finomabbnál finomabb kajákkal kényeztette anyuka, akkor Tőled is el fogja várni. De ha önálló, és akár saját maga is főz néha ezt-azt, akkor talán nem állít olyan nagy elvárásokat Feléd.
29/L
Nem fontos.
Csak erényként könyveljük el... 50/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!