Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Fontos, hogy egy nő tudjon...

Fontos, hogy egy nő tudjon sütni, főzni?

Figyelt kérdés
25 feletti fiuk, férfiak! Ha adott egy csinos, szép nő, aki nem tud (és nem is akar megtanulni) főzni, illetve adott egy átlagos nő, aki viszont nagyon jól süt-főz, melyik esélyesebb nálatok?
2011. ápr. 7. 14:21
 1/9 anonim ***** válasza:
47%

Bár pasik véleményét kérdezted, azért ha nem gond, én is leírom :)

Én világéletemben utáltam a konyhát, nem szeretek főzni, ha néha mégis megpróbálom, akkor sem sikerül. Valahogy nincs érzékem hozzá, de nem is bánom. Ha az embernek családja, gyereke lesz, előbb-utóbb úgyis meg kell tanulni, ha nem akar felkopni az állunk az éhségtől. A párom az elején sokat viccelődött ezen, aztán rájött, hogy komolyan gondolom, de végülis nem volt belőle probléma. Néha szoktunk együtt főzni (ő nagyon jól főz), azokat én is élvezem :)

Nagy általánosságban azonban elmondható, hogy Magyarországon a hagyományos családmodell az elfogadott a társadalomban, a nők anyukák, takarítónők, szakácsok egyben. És persze mindebben legyenek jók. Pasi szempontból egyébként nagyon sokat számít az illető anyukájával való kapcsolata... ha mindig ki volt nyalva a s--gge, finomabbnál finomabb kajákkal kényeztette anyuka, akkor Tőled is el fogja várni. De ha önálló, és akár saját maga is főz néha ezt-azt, akkor talán nem állít olyan nagy elvárásokat Feléd.

29/L

2011. ápr. 7. 14:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fontos hogy tudjon főzni egy nő, és nem csak a jövendőbeli családja miatt hanem maga miatt is. Egyszer elkerül otthonról, valamit kezdenie kell magával, persze ha annyi pénze van hogy állandóan rendeljen kaját az más. Én imádok főzni, nagyon jól tudok főzni és sütni is sütiket, imádom mikor valaki megdicséri a főztömet, jól esik. Igaz még itthon élek anyuékkal, de nekik is jól esik ha főzök valamit, mert épp nincs munkám, és így ráérek alkotni. 21/L
2011. ápr. 7. 14:37
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
nem kifejezetten döntő tényező. persze nagyon jó, ha tud sütni-főzni, finom étellel vár egy hosszú nap után, de vannak sokkal fontosabb dolgok, én abszolút sokadrangú dolognak érzem.
2011. ápr. 7. 14:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
zuram azt mondja, hogy mikor kezdett randizgatni nem érdekelte egyáltalán, hogy tud-e a lány főzni, vagy nem, de amikor már meg akart állapodni akkor fontos szempont volt, hogy tudjon
2011. ápr. 7. 14:50
 5/9 anonim válasza:
100%
főzni tudnia kell egy nőnek, mert majd a gyermekeit nem tömheti minden nap gyorskajával!
2011. ápr. 7. 15:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én uram magában lakott sose nyalták ki a fenekét, ellátta magát, főzött mosott takarított, a mai napig hajlandó rá, de mikor megtudja, hogy én sütök vagy főzök neki valamit, akkor úgy csillog a szeme, mint egy gyereknek, úgy örül neki minden alkalommal, mintha karácsony lenne, pedig nagyon gyakran főzök.
2011. ápr. 7. 15:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
fontos! az én szememben nem nő, az olyan, aki nem tud sütni-főzni! 28/F
2011. ápr. 7. 15:54
 8/9 doboszoli ***** válasza:
78%

Nem fontos.

Csak erényként könyveljük el... 50/F

2011. ápr. 7. 19:03
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Csak azért tartjuk őket hogy főzzenek.
2011. ápr. 9. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!