Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Elvárjátok a lánytól, hogy tudjon főzni?
Én elvárnám hogy tudjon főzni.
De egy 28 év körüli nőnek szerintem már illik megtanulnia főzni.
Egyáltalán nem várom el egy lánytól sem hogy tudjon főzni, sőt eddig minden barátnőmnél én főztem jobban, pedig nem tudok annyira sok dolgot készíteni (csak nagyon alapokat, mint milánói, rakott krumpli, többféle lasagne, chilis bab, stb.).
Attól még hogy nem várom el, számomra imponáló tud lenni ha egy lány tud! De semmiképp sem követelmény ;-)
Arra meg hogy hány éves kortól lenne illendő... Nem hiszem hogy létezik jó válasz. Ahány ház annyi szokás...
21/F
Én elég jól tudok sütni/főzni, és szeretek is, tehát nem olyan fontos...
O)))
Én nem várnámel de azért jól esne néha.
Szakácsnak tanulokk szoval az sem baj ha nem tud :)
17/F
20 eves vagyok, a baratom 21. mind2en otthon lakunk es egyetem alatt otthon is fogunk, szoval nem all fenn h neki vagy itthon en fozzek. (vagy ha igen akkor ritkan) o megis folyton az orrom ala dorgoli h bezzeg az evfolyamtarsanak foz a baratnoje (ok mas varosbol vannak, egyutt laknak alberletbe ugyh xtem teljesen mas a helyzet)
ugyh igenis elvarjak.....
ami engem illet: a nagyon alap kajakat nyilvan el tudom kesziteni, de egyelore ennyi. szerintem az h ki mikor kell megtanuljon fozni qttol fugg h mikor koltozik kulon es all a sajat labara.
a masik dolog, amivel nem ertek egyet: ha en is ugyanannyit vagyok eg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!