Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Elvárjátok a lánytól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Elvárjátok a lánytól, hogy tudjon főzni?

Figyelt kérdés
vagy ha nagyon szeretitek, elnézitek? valamint hány éves kortól lenne illendő tudnia főzni egy lánynak a mai világban?
2009. máj. 26. 20:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az én párom elvárja, ő is tud főzni, de én nem szeretem ha ő főz, kivéve a reggeli, ahhoz lusta vagyok.

Szerintem már kamaszkorukban meg kellene tanulnia a lányoknak főzni. Még jobb ha az édesanyjuk mellett vannak, már gyerek koruk óta, segítenek ezt azt és akaratlanul is rájuk ragad. Én nagyon szeretek főzni, és szerettem volna anyumtól, jól megtanulni főzni, de nem volt rá lehetőségem, bár jól főzök, de úgy érzem nem eléggé.

23/L

2009. máj. 26. 22:23
 12/17 anonim ***** válasza:
Én elvárom, mert szeretek enni. A mostani barátnőm tud ezt-azt, már csinált is, viszont a szüleivel lakik és kíváncsi lennék rá, ha hosszabb időre összeköltöznénk akkor mit és milyen mennyisében virítana. De azt tapasztalatból mondom, hogy ha nincs kaja én nagyon kibukok, talán a kapcsolatunk vévgét is jelenthetné.
2009. máj. 27. 11:25
 13/17 anonim ***** válasza:
Én minden nap főzök koliban a páromra, és nagyon jól esnek a dicsérő szavak. Nem várná el tőlem, de egy lánynak szerintem hatalmas plusz egy kapcsolatban ha tud főzni, és ezt a tudást csillogtatja is. Nekem a legszebb dicséretem az volt, amikor azt mondta h anyukája csirkemelles kajáit soha nem szerette, azóta szereti egyáltalán a csirkét amióta én főzök rá. Nagyon jól esett, de anyósnak persze erről egy szót sem :))
2009. máj. 27. 12:05
 14/17 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: persze nem zacskóslevest meg porokat, hanem rendes tepsis-serpenyős, főleg mártásis ételeket csakis természetes alapanyagokból...
2009. máj. 27. 12:06
 15/17 anonim ***** válasza:
elvárom. és hála égnek a feleségem szeret és tud is főzni. :)
2009. máj. 27. 13:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha nem tud főzni annyira nem baj madj megtanul :P... De előny .
2009. máj. 27. 13:40
 17/17 anonim ***** válasza:

Mért, a férfi nem főzhet?

Szerintem ilyen nincs manapság már, hogy a nőnek KELL főznie. Ugyanannyit dolgozik átlagban, mint egy férfi, mér tkéne még neki minden mást csinálnia. Én magam miatt fogok főzni, természetesen ha főzök, a párom is kap belőle.

2009. nov. 26. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!