Láttátok? A Corában 290 Ft 1 kg kristálycukor!
Ezt add össze még egyszer, mert 62!!!
35+10+12+5=62 (csak hogy ne zavarjanak be a nullák)
De akkor is valahogy add meg nekem az elérhetőségeit, vagy mond meg mikből tud annyira vissza venni.
Ha magának főz még drágább is a kaja, ha abból indulok ki hogy átlagban 1000FT 1 kg hús, ha hetente csak 1kg eszik meg már az 4000/hó
Havonta elfogy 1kg hagyma 300Ft
1 kg burgonya az is 300FT
2l olaj 800Ft
Figyeled??Már most 5400FT és még nem számoltam szinte semmit, mert hát a fűszerek, a liszt, a tojás, a cukor stb.
Ne érts félre, nem akarlak bántani, én elhiszem hogy így van csak kíváncsi lennék hogy hogy lehet megélni 50Ft-ból albérletben.
Mert bár én nem fizetek albérletet, de igen csak kevés a jövedelmem és nem nagyon húzom ki hó végéig.
"...mert 62!!!"
nyugi, nem kell kiabálni, én a hideg élelmet nem számoltam bele, ennyi volt a különbség. Hihetetlen, 5000Ft-on lovagolsz. Tudod mit, költsön még egy tízessel többet, akkor is megspórol 40-et, az arányokon nem sokat változtat szerintem. De holnap az lesz az első, hogy felhívom és megmondom neki, hogy tüzetesen mindent listázzon ki nekem a költéseiről, aztán fény derül a nagy "titokra".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!