Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Láttátok? A Corában 290 Ft 1...

Láttátok? A Corában 290 Ft 1 kg kristálycukor!

Figyelt kérdés
Futás gyorsan!
2011. ápr. 3. 12:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Itt lakik ő is Budapesten, 11. kerületben. 30 ezerért van neki egy albérlet, 2 különnyíló szobás felújított, újraszigetelt lakás. Januárban sem volt több a gázszámlája 7 ezernél úgy emlékszem. Kaját megoldja magának, nagyon jól főz, biciklivel jár kb. mindenhova, más pontos részletet nem tudok, de nem is szólok bele, az ő élete. Azt viszont tudom, hogy december óta gyűjt egy új laptopra és már 200.000-et összeszedett. Nem az az éhezős zsugori típus, félre ne érts, de megtanulta szerintem, hogy hol vannak azok a pontok ahol igenis nagyon sokat vissza lehet fogni a kiadásokon, ha úgy hozza a sors. Decemberig például alig jött ki havi 100-ból, de elhatározta, hogy most neki új számítógép kell, és meglátta, hogy hol lehet spórolni, és most is ugyanúgy él, mint 4 hónappal ezelőtt, csak fele annyit költ.
2011. ápr. 4. 17:47
 22/24 anonim ***** válasza:
Egyébként, ha csak a teáltalad írt tételeket összeadom az is 57 ezer, és akkor neki olcsóbb az albérlet -5000 és már 52-nél tart, ha csak elméleti síkon gondolkodunk, gyakorlatban ez lehet teljesen másképp oszlik meg, nem szoktam számon kérni.
2011. ápr. 4. 17:51
 23/24 anonim ***** válasza:

Ezt add össze még egyszer, mert 62!!!

35+10+12+5=62 (csak hogy ne zavarjanak be a nullák)

De akkor is valahogy add meg nekem az elérhetőségeit, vagy mond meg mikből tud annyira vissza venni.

Ha magának főz még drágább is a kaja, ha abból indulok ki hogy átlagban 1000FT 1 kg hús, ha hetente csak 1kg eszik meg már az 4000/hó

Havonta elfogy 1kg hagyma 300Ft

1 kg burgonya az is 300FT

2l olaj 800Ft

Figyeled??Már most 5400FT és még nem számoltam szinte semmit, mert hát a fűszerek, a liszt, a tojás, a cukor stb.

Ne érts félre, nem akarlak bántani, én elhiszem hogy így van csak kíváncsi lennék hogy hogy lehet megélni 50Ft-ból albérletben.

Mert bár én nem fizetek albérletet, de igen csak kevés a jövedelmem és nem nagyon húzom ki hó végéig.

2011. ápr. 4. 21:52
 24/24 anonim ***** válasza:

"...mert 62!!!"

nyugi, nem kell kiabálni, én a hideg élelmet nem számoltam bele, ennyi volt a különbség. Hihetetlen, 5000Ft-on lovagolsz. Tudod mit, költsön még egy tízessel többet, akkor is megspórol 40-et, az arányokon nem sokat változtat szerintem. De holnap az lesz az első, hogy felhívom és megmondom neki, hogy tüzetesen mindent listázzon ki nekem a költéseiről, aztán fény derül a nagy "titokra".

2011. ápr. 4. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!