Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Láttátok? A Corában 290 Ft 1...

Láttátok? A Corában 290 Ft 1 kg kristálycukor!

Figyelt kérdés
Futás gyorsan!
2011. ápr. 3. 12:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan 20 éve halmozom fel ínségesebb időkre. Lehet kicsit debilnek hangzik, de szerintem megérte. Nem kilónként, és nem havonta vettem, mindig egy-két zsugorral amikor akciós volt. Ugyanígy tele vagyok mindenféle konzervekkel, és más nem étel jellegű dolgokkal is. Lehet, hogy valami katasztrófa esetén évekig is kihúznám... Mindig is próbáltam félrerakni, takarékoskodni, sosem vettem fel hitelt, ezért van az, hogy viszonylag jó életszínvonalon élek, és akár most is vehetném mázsára a cukrot.

Tudni kell előre gondolkodni, félrerakni stb. Meglesz a jutalma.

2011. ápr. 3. 18:40
 12/24 anonim ***** válasza:
De nem romlik meg? Nem avasodik be vagy ilyesmi?
2011. ápr. 3. 23:06
 13/24 anonim ***** válasza:
Ja és privátban küldd már el a címedet, hogy tudjam hova meneküljek ha valami katasztrófa lenne :D
2011. ápr. 3. 23:07
 14/24 anonim ***** válasza:

Korlátlan ideig megőrzi a minőségét.

A címemre való kíváncsiskodás helyett inkább próbálj te is félrerakni, takarékoskodni, aztán nem lesz rám szükséged.

2011. ápr. 4. 01:25
 15/24 A kérdező kommentje:
Jól van,kösz a tanácsot. Szerintem mindannyian tudnánk takarékoskodni,HA LENNE MIBŐL. De amíg 60-80-100 ezerből nyomorognak családok meg pályakezdő fiatalok,addig NEM a mi hozzáállásunkkal van a baj,te nagyonokos,hanem a pénztárcánkkal.
2011. ápr. 4. 02:46
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Annyival kezdtem én is hidd el. Most 80-100ezer forintból félre tudnék tenni 50-et úgy, hogy mellette fizetnék albérletet, rezsit, étkezést stb.-t.

Családként legyen 2 kereső, 1 gyerek, abból még jobban lehet takarékoskodni. Ha 2 kereső összeköltözik, gyerek nélkül akkor meg aztán pláne.

2011. ápr. 4. 08:55
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
És nehogy azt hidd, hogy a levegőbe beszéltem. Saját egyetemista fiam a példa rá, havi 80-100-at kap tőlem, különköltözött egy albérletbe, egyedül él, mindent megold magának ebből a pénzből, és emellett tud félrerakni havi 50-et.
2011. ápr. 4. 09:01
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy igazad van, hasonlóképpen vagyok én is, van hitelmentes házunk, autónk és többmilliós megtakarításunk. Csak vannak olyanok, akik nem tudnak spórolni és ha 2x annyit keresnének, akkor az is mind elmenne, olyan dolgokra, ami abszolút felesleges. De ezek az emberek úgy érzik, hogy igen is jár nekik a napi 1 doboz cigi (havi szinten kapásból 10-15e Ft), a sör, új TV, stb. stb. stb.
2011. ápr. 4. 12:29
 19/24 A kérdező kommentje:
Nem dohányzom,egy doboz sört sem iszom,egy pici de nagyhátú tévét meg még anyukám vett ezelőtt 10 évvel,amikor végleg tönkrement a 30 éves,és javítani sem lehetett már. Más egyéb?
2011. ápr. 4. 13:35
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Igen perpillanat én sem tudnék begyűjteni tartós élelmiszereket, meg semmi mást.

Örülök ha épp azt az egy kg cukrot megtudom venni, ami elfogy még ilyenkor is amikor így le van akciózva.

Viszont a fiad valamit nagyon tudhat!!

Azt mondod 100ezret kap havonta, ebből fizet albérletet, rezsit, eszik, gondolom veszi a bérletet vagy tankolja az autóját.És mégis félre tud tenni 50 ezret??

Hát nem tudom merre fele laktok, de ha azokat az árakat nézem amerre én lakom akkor el nem tudom képzelni hogy hogy csinálja.

A legolcsóbb 1 szoba konyhás albérlet 35000.-

a rezsi (anyuból kiindulva, aki egész nap nincs otthon és amikor otthon van akkor se nagyon használ semmit)általányban: 10.000.-

Kaja (hideg, meleg élelem), még ha melegkaját olcsón rendeli is, akkor a főt étel: 12000/ hó

Hideg élelem, ha zsömlén és 10dkg párizsin él akkor is:5000.- /hó

Na ez már így 62000.-/hó és az utazási költséget még nem számoltam.

Szóval ezen számítás alapján, jó ha 15.000 félre lehet tenni egy hónapban.

2011. ápr. 4. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!