Láttátok? A Corában 290 Ft 1 kg kristálycukor!
Figyelt kérdés
Futás gyorsan!2011. ápr. 3. 12:29
4/24 anonim válasza:
Cirka 450-460kg van a kamrában a polcon felhalmozva, majd talán legközelebb.
5/24 A kérdező kommentje:
13:24! Ne dicsekedj! Nekem,és még sok másnak,aki kilónként épphogy meg tudja venni a cukrot,ez nagyon rosszul esik.
2011. ápr. 3. 14:42
6/24 anonim válasza:
több, mint 20 éve halmozom fel, direkt az ilyen időkre
7/24 anonim válasza:
Miért pontozzátok le?? Irigységből?? Szerintetek magának vett 500 kg cukrot??? Valószínűleg cukrász és a munkájához vette!!!
8/24 Offthewall válasza:
Ki az anyud vagy te ahhoz, hogy megszabd, elmondhatja-e mennyi cukor van nála otthon?(nem aranyrögekről van szó!) Ha anno tanultál volna most lenne pénzed cukorra -_-
9/24 A kérdező kommentje:
Éppen most tanulok egyetemistaként,pont ezért nincs pénzem cukorra,úgyhogy ez most pont nem jött be. S megkérnélek,hogy ne anyázz.
2011. ápr. 3. 17:22
10/24 anonim válasza:
Jaj de jó, csak az a baj hogy esélytelen :(
Pedig kéne cukrot vennem, de ha most elmegyek cukorért akkor az utazási költség miatt másra nem marad. :(
Pedig én is néztem az újságban hogy olcsó.
Komolyan 20 éve minden hónapban 2kgmal több cukrot veszel azért, mert tudtad hogy ilyen drága lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!