Elhagyható-e táplálkozásunkból a kenyér, ha igen, akkor mivel helyettesíthető, a ma még nélkülözhetetlennek számító alap élelmiszer?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 14:09
1/12 anonim válasza:
Szerintem teljesen elhagyni értelmetlen lenne, de a mindennapi fogyasztása elkerülhető. Én pl csak heti 2x-3x eszem kenyeret. Helyette gyümölcsöt, főtt ételt, joghurtot, instant kaját szoktam enni. Mikor mihez van kedvem.
2/12 TWIO válasza:
Én rizst, burgonyát kenyér nélkül szoktam enni. Egyszerűen vannak olyan ételek, amik teljesen jók kenyér nélkül is :).
3/12 anonim válasza:
Én pl. nem szeretem a szendvicseket, a főtt ételek mellé meg számomra alapból nem passzol a kenyér. Így én akaratlanul is mellőzöm teljesen.
5/12 anonim válasza:
Szerintem elhagyható, de nem árt gabonát fogyasztani más formában. (Pl.: búzafasírt)
6/12 anonim válasza:
Zab és rozspelyhet fogyasztok helyette pl reggelire,de köretnek is meg lehet csinálni állitólag (ezt még nem próbáltam). Olcsóbb és egészségesebb is.
Teljesen el lehet hagyni,de gabonafélét enni kell igaza van az utolsónak.
7/12 anonim válasza:
Én sem eszek kenyeret, pl nekem a reggelim egy pohár kefir + 1 evőkanál búza/zabkorpa
8/12 anonim válasza:
El lehet hagyni csak azért eszik az emberek mert olcsó és laktató.
9/12 Mr.G válasza:
Szerintem elhagyható és helyettesíthető más, jó minőségű szénhidrátfélékkel.
10/12 A kérdező kommentje:
"helyettesíthető más, jó minőségű szénhidrátfélékkel"
Például? kedves "Mr.G"
2011. ápr. 6. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!