Recept ötletek egy romantikus ebédre?
Első alkalom, hogy feljön a lakásra. Nem szeretném túlbonyolítani, de szeretném ha szép ízléses lenne. Na meg minnél egyszerübb annál biztosabb, hogy jól sikerűl. Az ár is számít. Mivel ha túl drága akkor kényelmetlenűl fogja magát érezni. Ennyire már ismerem.
Eddigi ötletem valamilyen gyümölcs leves grillezett csirkemel reszelt sajtal, rizzsel, és salátalevéllel.
Szerintetek ez jó?
Ti mit készítenétek/minek örűlnétek?
a túlzásba eséssel, csak arra céloztam, hogy Ő elsősorban a pasit lássa Benned, és csak másodszorban a
jól főző pasit.
Remélem értesz.
üdv.egy tapasztalt nő :)
:-)
Változott a program. Együtt főzzük meg.
Ne csinálj semmilyen nehéz kaját :)
Személy szerint nem szeretem telenni magam ilyen helyzetekben.
A baconba tekert csirke jól hangzik. Vigyázz ki ne száradjon, és pici csirkemelleket vegyél ne nagyokat.
A görögsaláta tökéletesen illik hozzá, vagy egy joghurtos tésztasaláta.
Desszertnek valami hideget ajánlanék. PL madártej, sorbet, vagy lehűtött puding kelyhekben kis gyümölccsel díszítve. A gyümölcs ne fagyasztott legyen (és ne banán). Az eper vagy körte (héj nálkül), vagy citrom (vanilia vagy fehércsoki puding esetében), vagy kókusz (nem zacskós reszelék, hanem az igazi).
Sok sikert!
Írd meg légyszi, hogy mi lett a végén, és hogy hogy ízlett nektek!
:)
Hát nem tudom. Tudván mennyire kikapcsolok amikor vele vagyok, örülök ha egyáltalán nem fog szénné sűlni.
Azért konyhán is dolgoztam, szóval csak menni fog.
A fehér csoki jó ötlet. Bár inkább fekete lesz, mivel arról tudom, hogy imádja. Némi rum aroma esetleg főző rum a pudingba.
A tésztasali is nagyon jó lehet. Meg akkor jobban érezhetné magát a kalóriák miatt. (Pedig engem ugyan csak nem aggaszt ha eszik.)
nna , az együtt főzés jó ötlet:)))
Kellemes napot, akármikor is lesz.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!