Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Romantikus, vigjáték film ötletek? Amit érdemes megnézni
Az attól függ kivel és mikor akarod nézni! Az én kedvenc romantikus filmem a "Napsütötte Toszkána"!
P
A "P"-betűm folytatása: Persze, ha esti filmet keresel javaslom a Palomát, ma este a Duna Tévén, ugyan se nem romantikus, se nem vígjáték, de nagyon jó kortárs Francia-Algériai film 2:55-kor kezdődik!
Az első voltam!
17/F
Micsoda nő, A suttogó, Anna és a király, Trisztán és Izolda,Levelek Júliának (majdnem vn olyan jómint a Napsütötte Toszkána!)Bridget Jones naplója, Bridget Jones: Mindjárt megőrülök, ennyi, most így hirtelen nem mind a legújabbak, de legjobbak közt vannak szerintem! Amúgy a Palomát hanyagold, nem az a film amit a nagy szerelem lángjában kéne nézni, az előtt írtam, mielőtt láttam volna, hogy a barátnőddel szeretnél Tévézni! (amúgy 22-kor és nem 2-kor, lemaradt a 2-es)
Amúgy az első voltam, és szerintem a Napsütötte Toszkána,vagy a Levelek Júliának közül válasz, de jó a többi, is bár nem mindegyiknek a romantikus vonal az erősebb része, van amelyik inkább filmdráma!
Vagy ha a gyermeki éneteket szeretnétek kiemelni, akkor a Mackótestvér, nagyon cuki kis film!Amúgy hány évesek vagytok?
Az első (és még kettő) válasz írója voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!