Szeretnék egy romantikus, szerelemtől csöpögő, jó animét. Ami hasonló a Nanához. Ötletek?
itt vannak, imádom oket :)
1.Toradora! <--egyik kedvencem
2.Vampire Knight <--vámpíros, romantikus
3.Kimi ni todoke <--imádom, bár lassan haladnak benne
4.Lovely Complex <--vicces, romantikus
5.Bokura ga ita<--imádom
6.AnoHana <-ez nem annyira romantikus inkább szomorú
7.Hana-saku iroha <-ez sem annyira de azért igen
8.Ore no imouto ga konna ni kawaii wake ga nai
9.Mayo chiki <--kicsit perverz
10.Shuffle! <-még nem néztem végig de jónak tunik
Én listám,hasonlítanak a Nanára,sok szenvedés,nagy érzelmek,és természetesen írtózatosan vicces jelenetek:
1.Lovely complex;Koizumi Risa egy nagyon magas lány,aki szerelmes Otaniba,aki viszont nagy nagyon alacsony srác.Risa sokat szenved emiatt a szerelm miatt,amit a fiú nem igazán viszonoz,csak barátként tekint a lányra...
2.Toradora;Két fiatal egy véletlen során összeismerkedik és kiderül,hogy véletlen egymás legjobb barátaiba szerelmesek.Előszőr ügyetlenül próbálják segíteni egymást,később pedi gyengéd érzelmek kötik őket össze...
3.Itazura Na Kiss;Kotoko,egy kissé butuska lány beleszeret az iskola jóképű zsenijébe,Irie-kunba,aki visszautasítja szerelmes levelét,méghozzá elég lenézően.Kotoko apjával él együtt és új házuk egy földrengés során összeomlik,ezért apja gyerekkori barátjához költöznek.Arra sajnos még Kotoko sem számított,hogy az a jóbarát Irie-kun édesapja.
4.Kaichou Wa Maid-sama;Misaki egy szegény lány,akinek édesanyja betegeskedik,ezért iskola utána egy Maid-sama nevű cselédlány kávézóban dolgozik,ahol mindennap be kell öltöznie.Eközben a kemény elnök szerepét tölti be egy a nemrég koedukált fiú iskolában,ahová a lányok elég félénken jelentkeznek és járnak be,kivéve Misat aki nagyon határozott és kegyetlen a fiúkkal.A gondok csak ott kezdődnek,hogy Takumi Usui meglátja Misa állást,amit a lány mindenáron el akart titkolni...
5,Special A;Hikari egy pozitív,sportos,erős,okos és energikus lány.A Special A nevű csapathoz tartozik,azaz az iskola legjobb hét tanulójához.Legnagyobb feladatának tekinti,hogy kiskori ellenfelét keit legyőze,aki eddig mindenben megelőte őt.A fiú azonban gyengéd érzelmeke tis táplál a lány iránt.
6,RomeoXJuliet;A híres mű animás,átdolgozott feldolgozása,nagyon érdekes és izgalmas
7;Vampire Knight;Ez nem az a tipikus szerelmes-sztori,inkább egy briliáns vámpír sztori nagy érzelmekkel fűszerezve.
8;Zero no Tsukaima;Egy vicces,varázsvilágbeli történet,Louise egy ügyetlen varázslólány az úgynevezett "szolga megidézésnél" király kisállat helyett egy embert idéz meg,aki ráadásul nem a leghűségesebb szolga...
9.Shakugan No Shana;Sakai Yuuji egy átlagos,tizenöt éves fiú,aki hirtelen belecsöppen a harcok és a kegyetlen igazság világába,a tetejébe megkapja a cseppet sem barátságos Shanat is a nyakába,kettejük között lassan kötődés alakul ki,a képbe csak az zavar be,hogy a fiút üldözik és Kazumi Yoshida is szemet vetett Shana Yuuji-jára.
9.Nodame Cantabile;Egy tehetséges zenész beiratkozik japán egyik leghíresebb zene iskolájába,ahol találkozik saját énje ellentetjével,női alakban.Noda Megumi,ismeretebb nevén Nodame,Chiaki Sinichi teljes ellentéte:rendelten,igénytelen,udvariatlan és pozitív.Ennek ellenére a fiú mégis gondoskodik róla és amikor meghallja zenélni a lányt elakad a szava.
+animék:
Shugo chara;ez elég gyerekes anime,de élvezhető.
Mermaid Melody:ugyanaz,mint az SC.-nél.
Kirari:Szintén gyerekes,de aranyos és szerethető.
Én ezeket láttam már többször is,imádom őket,hátha neked is tetszeni fognak:)
Jajj és ezeket kihagytam :
Kimi ni todoke;Egy aranyos történet két fiatal szerleméről
Bokura Ga Ita;Egy először nagyon aranyos történet,de a végén nagyon szomorú is,én mangában is elkezdtem olvasni annyira érdekelt.
Ouran highschool Host Club:ezt mindneképp írtózatosan vicces és aranyos,felnőttes is egyben:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!