A Watt az jó energiaital?
Figyelt kérdés
A Wattok közül is CSAK A PIROSRA VAGYOK KÍVÁNCSI.ű
Nekem bejön, de jól jön más véleménye is. (Ne mondjatok nekem más energiaitalokat, nem vagyok rá kíváncsi, csak arra)
2011. márc. 26. 11:15
21/39 anonim válasza:
a Monster sokkal jobb mint a watt
22/39 anonim válasza:
a Monster még mindig sokkal jobb mint a watt.!!!!!!
na mit iszol?
24/39 anonim válasza:
a watt sima viz meg 1 kis elkurt izesítő és még a energiát is kihagyták belőle.
de a MOnster nem ilyen az a jÓÓÓÓÓÓÓ
25/39 anonim válasza:
56% os.Ez tiszta gáz, szerinted nem esik le senkinek, hogy te írtad az utolsó kb.10 hozzászólást? nevetséges vagy!!!!!
26/39 A kérdező kommentje:
Nekem már leesett, hogy ő írta az összeset, megjött a Monster, és már mindenkinek az a jó, ráadásul kuurva drága, én egyszer egy citromlevet eldugtam, és megfeledkeztem róla, 6 év után találtam rá, megkóstoltam, és az íze olyan volt, mint a Monster Rippernek.
2011. márc. 26. 15:28
27/39 A kérdező kommentje:
Szépen magyarul fogalmazva, a Monster egy sz@ar lötty, nem pedig a Watt. A 6 éve romlott citromlé=Sárga monster :D
2011. márc. 26. 15:30
28/39 anonim válasza:
én támogatom az 56%-ost
a watt az tényleg egy rakás szar, meg ha 2-őt veszel már majdnem annyiba kerül mint egy monster... a monsternek az íze is jó meg tényleg felpörget
a wattól lószart nem érzek olyan mintha vizet ittam volna, tényleg semmi löketet nem ad akárhányat megiszok
29/39 anonim válasza:
17:36
köszi szépen, legalább te nem iszol szart xd :)
30/39 anonim válasza:
A monster úgy szar ahogy van, túl édes, förtelmesen drága, és szar az íze! Watt kedvező ár, jó íz. Van nála jobb is, de az drágább, és nem monster...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!