Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit esztek reggelire?

Mit esztek reggelire?

Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 23:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
44%
Aki nem reggelizik semmit, annak milyen az éhgyomros lehelete délutánig? Nem szeretném pad társamnak.
2011. márc. 25. 09:13
 12/18 Gyakor ***** válasza:
76%
Zabpehely+fehérjeturmix :P
2011. márc. 25. 13:08
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nem mindig reggelizek. Vagy hétvégén mindig, de hétköznap csak akkor, ha ráérek délelőtt. [mivel én csak 9 után bírok enni, előtte nem kívánok soha semmit.]

Ma Kellogg's müzlit ettem tejjel.

Amúgy ezeket szoktam:

müzli tejjel

müzli joghurttal + 1 pohár tej

virsli majonézzel + 1 pohár tej

vajas-főtt sonkás-uborkás-sajtos toast szendvics [toast sütőben sütve] + 1 pohár tej

majonézes-parizeres-[uborkás]-sajtos toast szendvics [toast sütőben sütve] + 1 pohár tej

sült tojás [1 db] + 1 pohár tej

sima rántotta + 1 pohár tej

sajtos rántotta + 1 pohár tej

[főtt] sonkás rántotta + 1 pohár tej

ganca [másnéven puliszka] tejjel

Ezek közül szoktam válogatni. :D Ja, de az az 1 pohár tej elmaradhatatlan, azt minden reggel iszok, sosem hagyom ki. [még reggel 9 előtt is]

2011. márc. 25. 13:09
 14/18 anonim ***** válasza:
66%

"Aki nem reggelizik semmit, annak milyen az éhgyomros lehelete délutánig? Nem szeretném pad társamnak."

Nincs refluxom, köszi. Ne magadból indulj ki, attól hogy neked büdös a pofád, nekünk még nem az.

2011. márc. 25. 19:58
 15/18 anonim ***** válasza:
40%
Neked nem csak a szád, hanem a modorod is büdös! Akinek nem inge ne vegye magára. Ja! és biztos, hogy nem ülhetsz a padomba!
2011. márc. 26. 11:42
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezen meg egy mit ettél ma kérdésen rendesen seggre ültem... Oo

Emberek, még én gondoltam, hogy egészségtelenül étkezek?

Reggelizni évek óta mindig, miután a mentősök közölték velem, hogy nem ártat ezentúl...

Ha nincs otthon semmi, akkor útközben veszek valamit, amúgy meg ami van. Mivel reggel lajhár-üzemmódban vagyok, általában csak lekváros pirítóst, megesik, hogy a buszhoz rohanva eszem meg, de a szomszédok kezdik megszokni. :D Vagy gabonapehely, müzli, ritkábban szendvics, azt sokáig tart megcsinálni. :D Ha szüleimnél vagyok, ott friss csirketöpörtőtől kezdve, péksüti, zsíros kenyér, szendvics, előző napi süti, bármi lehet. :D

2011. márc. 28. 13:59
 17/18 anonim ***** válasza:
28%
Örülök, h egyeseknek ez a legnagyobb problémája, hogy ki hogy regelizik. A másik kedvencem, mikor vki elkezdi szítani a vitát, aztán még ő van felháborodva. buta vagy és szánlmas
2011. márc. 28. 15:19
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Biztos azért nem tudsz írni, mert szédülsz az éhségtől.
2011. márc. 28. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!