Mit esztek reggelire?
Én nem mindig reggelizek. Vagy hétvégén mindig, de hétköznap csak akkor, ha ráérek délelőtt. [mivel én csak 9 után bírok enni, előtte nem kívánok soha semmit.]
Ma Kellogg's müzlit ettem tejjel.
Amúgy ezeket szoktam:
müzli tejjel
müzli joghurttal + 1 pohár tej
virsli majonézzel + 1 pohár tej
vajas-főtt sonkás-uborkás-sajtos toast szendvics [toast sütőben sütve] + 1 pohár tej
majonézes-parizeres-[uborkás]-sajtos toast szendvics [toast sütőben sütve] + 1 pohár tej
sült tojás [1 db] + 1 pohár tej
sima rántotta + 1 pohár tej
sajtos rántotta + 1 pohár tej
[főtt] sonkás rántotta + 1 pohár tej
ganca [másnéven puliszka] tejjel
Ezek közül szoktam válogatni. :D Ja, de az az 1 pohár tej elmaradhatatlan, azt minden reggel iszok, sosem hagyom ki. [még reggel 9 előtt is]
"Aki nem reggelizik semmit, annak milyen az éhgyomros lehelete délutánig? Nem szeretném pad társamnak."
Nincs refluxom, köszi. Ne magadból indulj ki, attól hogy neked büdös a pofád, nekünk még nem az.
Ezen meg egy mit ettél ma kérdésen rendesen seggre ültem... Oo
Emberek, még én gondoltam, hogy egészségtelenül étkezek?
Reggelizni évek óta mindig, miután a mentősök közölték velem, hogy nem ártat ezentúl...
Ha nincs otthon semmi, akkor útközben veszek valamit, amúgy meg ami van. Mivel reggel lajhár-üzemmódban vagyok, általában csak lekváros pirítóst, megesik, hogy a buszhoz rohanva eszem meg, de a szomszédok kezdik megszokni. :D Vagy gabonapehely, müzli, ritkábban szendvics, azt sokáig tart megcsinálni. :D Ha szüleimnél vagyok, ott friss csirketöpörtőtől kezdve, péksüti, zsíros kenyér, szendvics, előző napi süti, bármi lehet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!