McDonalds vagy Burger King?
Figyelt kérdés
Melyiket szeretitek jobban?2011. márc. 12. 21:17
11/18 anonim válasza:
Egyiket sem, nem szeretek szemetet kajálni : )
12/18 anonim válasza:
utolsó, akkor fogadjunk nem eszel semmi olyat, amit a boltban lehet kapni, csak saját nevelésú állat húsát és saját bio zöldséget -.- kétlem hogy így lenne, tehát ne fikázd mikor te is ugyan olyan szemetet eszel, csak más formában..
13/18 anonim válasza:
Nem, nem veszek biokajákat, mert amúgy sem lenne rá pénzem, meg mert szerintem az egy nagy baromság, hogy biokaja, nincs olyan, már alapból az eső is szennyezett.
Viszont az ilyen gyorséttermes kajákról elég sok rosszat hallani, hogy ki tudja mit tesznek bele és hasonlók. Egyébként sem eszem húst, szóval már csak ezért sem eszem mekiben és burgerkingben... X) Nekem mindegy, hogy mit esztek, de nekem nincs gusztusom!
(csak képzelődöm, vagy tényleg műanyag íze van a mekis fagyinak??)
14/18 anonim válasza:
Ja mert akkor a Köjál még nem szólt volna semmit érte mi?
15/18 doboszoli válasza:
Lángossütő, pecsenyesütő a befutó nálam.
16/18 anonim válasza:
nekem a Burger Kinggel csak annyi a bajom, h ilyen rágós/darabos a hús... bár csak egyszer ettem ott, szerintem is a meki a nyerő
18/18 anonim válasza:
Egyik se, nem ízlenek az ilyen kaják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!