McDonalds vagy Burger King?
Figyelt kérdés
Melyiket szeretitek jobban?2011. márc. 12. 21:17
3/18 anonim válasza:
A mekiben jobb a sajtburger meg a BigMac is jobb, mint a whopper, viszont szerintem a Burger Kingben finomabb a tortilla, mint a mekiben ez a wrap vagy mi a fene. Meg a BK-ben még amit nagyon szeretek, az a Rodeo szendvics, olyan tudtommal nincs a mekiben, mármint ahhoz hasonló, és az azért elég király.
Mondjuk a mekis cuccokat annyira nem vágom, mármint hogy melyikben mi van pontosan, a BK-sokat csak azért, mert ott dolgoztam egy évig, így ott volt módom minden végigkóstolni, meg ugye tudnom kellett elkészíteni is.
6/18 Vadmeggy válasza:
Burger King, nagyobb olcsóbb és finomabb. Nyilván ez sem egészségesebb, mint a meki, de itt legalább egész szelet paradicsomot hagymakarikát és salátát tesznek bele. Minden szempontból jobb, mint a meki, viszont ott finomabbak a fagyik.
7/18 anonim válasza:
McDonald's .. igaz, csak sajtburgert és sültkrumplit szoktam enni, max a hamburgert még megeszem, de semmi mást, mert nem szeretem a száraz húsokat, meg kajákat..
10/18 anonim válasza:
Burger King olcsóbb??? Te hol élsz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!