Mennyi cukrot használtok el általában 1 hónap alatt?
És hányan vagytok?
előző kérdésből adódott a kérdésem,mivel a kérdező 1 gramm cukrot nem használ,és más válaszoló se.
Mi meg cukrot cukorral...tea,kávé,sütik,jópár kaja,de ha elvetemült vagyok és nincs itthon a kedvenc bocicsokim akkor még magában is bekapok 2 kanál cukrot:D
kettőnkre havi 6-8 kiló elfogy,karácsony,husvét és egyéb sütizős időszakban duplája is.
Szia!
Nem tudom kilóra mennyi, mert nem én veszem, de nálunk elég sok. 7-en vagyunk. Én mondjuk amibe lehet, édesítőt teszek, de amúgy nálunk minden cukorral készül, kávéba, kakaóba, mindenbe azt tesznek anyuék. Viszont mostantól lehet áttérünk az édesítőre (amiben lehet), mert olcsóbban kijövünk. A cukor már nagyon drága...
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 23:31
Nem állítottam, hogy hazudsz :) Csak számomra ez "komoly", mármint ahhoz képest, amennyit mi használunk el pl. havonta vagy évente :)
Mi havonta kb 10 kg cukrot veszünk.
Teába,szinte minden másnap sütök.
Elég sok cukrot fogyasztasz kérdező,szerintem. Nem csak az elhízás miatt egészségtelen ennyit használni,szerintem kicsit mérsékeljétek ..persze ez csak privát vélemény,jótanács
Amúgy mi kb 2 havonta veszünk egy kilót,ha sütős kedvemben vagyok akkor havonta. A párom elég édesszájú,de nem engedem elszaladni vele a lovat,mindketten hízékonyak vagyunk sajnos.Meg amugy sem szeretném ha rászoknánk az édességre (ami elég könnyen megtörténne azthiszem.:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!