Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kristalycukor? Mit csinaltok...

Kristalycukor? Mit csinaltok a kristalycukorral?

Figyelt kérdés
Mindenki vasarolja tonnaszamra a kristalycukrot. Na de minek? En sosem veszek ,mert nem rakok semmibe cukrot. Ti mibe tesztek ennyit???
2011. márc. 1. 22:25
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
en tenyleg nem hasznalok cukrot ha hiszed, ha nem. nem ertettem,hogy miert vasaroljak tonnaszamra az emberek. de mostmar ertem. felmegy az ara. koszi a valaszt
2011. márc. 1. 22:44
 12/30 anonim ***** válasza:

:) Bennem is felmerült már ez a kérdés, csak én tudtam, h miért vásárolnak ennyit az emberek. Nálunk 2 havonta 1 kg fogy, az néha palacsintába megy, az összes többi a férjem kávéjába. Édességeket nem sütök, a gyerekem és a magam teáját mézzel édesítem. Néha veszünk sütiket is.

Az első válaszoló meg elég rosszindulatú azzal az utolsó mondatával legalábbis, mert valószínűleg nincs igazságtartalma, legalábbis, ha magunkból indulok ki.

2011. márc. 1. 22:50
 13/30 A kérdező kommentje:
akkor megsem vagyok egyedul :)
2011. márc. 1. 22:52
 14/30 anonim ***** válasza:

Jajj, bocs , első, félreolvastam. Ételed helyett életed-et olvastam :)

Viszon most tényleg szurkálódom egy kicsit, mert az édes egy alapíz, ha erre vágyom, mondjuk eszem egy csokit.

De az ételeim nem lesznek attól íztelenek, ha nincs bennük cukor...

2011. márc. 1. 22:54
 15/30 anonim ***** válasza:

kettőnknek csak teába elmegy heti 1-1,5 kiló...és minden héten sütök legalább 2x,az is fél kiló,ha nem több

kajákba is kell,kávéba is

még decemberben 169-ért vettem 50 kilót...

mézet is használok,de drága,és nem is jó mindenhez, az édesitőtablettának meg pocsék ize van

2011. márc. 1. 22:59
 16/30 anonim ***** válasza:
Én jó kis szilvapálinkát fogok főzni ősszel, nem sok cukrot rakok bele, de valamennyi azért kell. Azért veszem most, mert hallottam, hogy megy fel az ára, mert a Brazilok -ígéretük ellenére- nem szállítanak két hónapja az Uniónak.
2011. márc. 1. 23:01
 17/30 anonim ***** válasza:
Mi 3 fős család vagyunk, és egy kg cukor kb egy évig elegendő. Nem cukrozunk semmit, süteményt nem sütök (néha veszünk készen, de alapvetően gyümölcs és gyümölcssaláta"zabálók" vagyunk) :) Kávét csak én iszom, édesítőszerrel. Szóval nekünk így tart ki egy kg cukor, hogy néha a paradicsomszószba megy egy kevés, vagy ha vendég van, és kér a kávéjába, illetve ha rizskochot csinálunk nagy ritkán.
2011. márc. 1. 23:06
 18/30 anonim ***** válasza:

Mi is keveset használunk, havonta kb. 1 kilót. Azért nem érdemes tonnaszámra venni, csak összeáll egy idő után. Majd nyáron lehet több kell a befőzéshez.

Amúgy meg azért drága mert a hazai cukoripart szétverték pár éve, így behozzuk jó drágán azt amit évtizedekig itthon is elő tudtunk állítani.

2011. márc. 1. 23:18
 19/30 anonim ***** válasza:
45%
A méz is cukrot tartalmaz, csak jóval drágább.
2011. márc. 1. 23:27
 20/30 anonim ***** válasza:
Cukor nélkül nem lehet háztartást vezetni,vannak ételek amik megkövetelik.Az édesitőszert kipróbáltuk a kávéba,de olyan mellék ize van,hogy ihatatlan lett,a tea szintén.
2011. márc. 2. 00:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!