Kristalycukor? Mit csinaltok a kristalycukorral?
:) Bennem is felmerült már ez a kérdés, csak én tudtam, h miért vásárolnak ennyit az emberek. Nálunk 2 havonta 1 kg fogy, az néha palacsintába megy, az összes többi a férjem kávéjába. Édességeket nem sütök, a gyerekem és a magam teáját mézzel édesítem. Néha veszünk sütiket is.
Az első válaszoló meg elég rosszindulatú azzal az utolsó mondatával legalábbis, mert valószínűleg nincs igazságtartalma, legalábbis, ha magunkból indulok ki.
Jajj, bocs , első, félreolvastam. Ételed helyett életed-et olvastam :)
Viszon most tényleg szurkálódom egy kicsit, mert az édes egy alapíz, ha erre vágyom, mondjuk eszem egy csokit.
De az ételeim nem lesznek attól íztelenek, ha nincs bennük cukor...
kettőnknek csak teába elmegy heti 1-1,5 kiló...és minden héten sütök legalább 2x,az is fél kiló,ha nem több
kajákba is kell,kávéba is
még decemberben 169-ért vettem 50 kilót...
mézet is használok,de drága,és nem is jó mindenhez, az édesitőtablettának meg pocsék ize van
Mi is keveset használunk, havonta kb. 1 kilót. Azért nem érdemes tonnaszámra venni, csak összeáll egy idő után. Majd nyáron lehet több kell a befőzéshez.
Amúgy meg azért drága mert a hazai cukoripart szétverték pár éve, így behozzuk jó drágán azt amit évtizedekig itthon is elő tudtunk állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!