Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Az energiaital karos a szervez...

Az energiaital karos a szervezetre?

Figyelt kérdés
2009. febr. 15. 10:52
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
100%
Szerintem egyértelműen káros. Én egy időben sokat dolgoztam éjszakai műszakban és rendszeresen ittam energiaitalt. Aztán egy laborvizsgálat kimutatta, hogy a májenzim érték emelkedett és ez az energiaitaltól lehetett, mivel alkoholt nem iszok és gyógyszert sem szedek. Azóta nem iszom ilyeneket és a májenzim érték is helyre állt.
2010. nov. 6. 13:02
 12/22 anonim válasza:
100%

Akár káros akár nem, én nem akarok egyetlen cég kísérleti nyula sem lenni!!!

Lehetnek olyan hatásai, amiket még nem ismerünk(vagy csak nem engedik, hogy megismerjünk).

Ott van például a ciklmaát: 1937-ben fedezték fel és az összes szörpben használták mesterséges édesítőszerként.Mindenki el volt halva, hogy milyen jó,nem hízlal, és olcsóbb, mint a cukor. '69-ben betiltották: bocsika, 32 évig nem szóltunk, hogy mellesleg rákkeltő...

Szóval, igyátok csak nyugodtan!

2011. febr. 16. 13:27
 13/22 A kérdező kommentje:
en mar szerencsere leszoktam rola. ez egy regebbi kerdes volt de azert koszi:):*
2011. febr. 17. 11:37
 14/22 juhasz_david válasza:
Lehet egy 12 éves gyereknek naponta 1 vagy fél doboz monstert meginnia?
2011. márc. 28. 20:47
 15/22 anonim válasza:
59%
NEM
2011. ápr. 3. 23:59
 16/22 anonim válasza:
100%
Ha hetente 1-2 doboz lecsúszik hetente vagy havonta esetleg évente semmi bajod nem lesz. :) Csak aki h*lye, hogy túlzásokba viszi az így járt...
2011. jún. 2. 01:40
 17/22 joker23 válasza:
egyébként a válaszolok nak igazuk van nekem az a normális ha 2-3 havonta iszok 1db szerintme az íze finom meg energiát is ad de akkor is én sokat akkor iszok ha haverokal valahova megyünk vagy táborban akk sok lemegy de am nem ojan jó csak ha hangulatod van hozá ja és nem éri meg mert amúgy nem ad energiát hanem csak felszabadítja a bened lévőt és azért rossz mert utána hót fáradt leszel
2011. jún. 23. 21:01
 18/22 anonim válasza:

A Történelemtanárom fia ezeknek a szaroknak az ivásába halt bele rohadjon meg az összes energiaital SZAR MIND!!!!!

HORVBALI

2011. júl. 4. 00:54
 19/22 anonim ***** válasza:
Karosnak mondjak a koffein miatt, igyal helyette az uj Hellböl abban nincs koffein,de ugyanugy ebren tart
2011. szept. 9. 15:07
 20/22 Győrfy Gergő válasza:
Én viszonylag sokszor iszom energiaitalt, főleg Monstert és direkt rákerestem, hogy mennyire káros és láttam egy műsort a Magyar ATV-n és azt mondta egy professzor, hogy napi 100 mg koffein a határ. A taurinra azt mondta, hogy semmi káros hatása nincsen. Én régen volt, hogy napi 2 most maximum 1 doboz fél literest iszom meg egy nap. És egy fél literesben is csak 32 mg-nyi koffein található. Úgyhogy napi fél liter szerintem még elmegy.
2011. dec. 9. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!