Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tiramisu vagy tiramiSZu,...

Tiramisu vagy tiramiSZu, hogyan mondjuk helyesen?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 20:26
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
na látom frankó kérdést tettem fel :)
2011. febr. 22. 22:29
 22/29 anonim ***** válasza:
56%

Én tiramisunak mondom, jobban hangzik, a tiramiszutól ráz a hideg.

Azt meg megnézném, hogy a külföldiek kulturálatlannak tartanak minket, mivel nagy általánosságban el vannak képedve, hogy a magyarok lexikális tudás milyen nagy.

2011. febr. 24. 21:21
 23/29 anonim ***** válasza:

"Azt meg megnézném, hogy a külföldiek kulturálatlannak tartanak minket, mivel nagy általánosságban el vannak képedve, hogy a magyarok lexikális tudás milyen nagy."

Ezt nem tudom, honnan szeded, de egyrészt a legtöbb magyarnak a lexikális tudása egyenlö a nullával, másrészt meg a külföldön (mármint a müveltebb külföldön) a magyarokat véletlenül sem tartják müveltnek, vagy sok ismerettel rendelkezöknek. AZ lehet, hogy el vannak képedve, de nem azért, mert szerintük sokat, hanem mert elképesztöen kevesett tudnak.

2011. febr. 24. 22:00
 24/29 anonim válasza:
Most ne nézzük már le a magyarokat..
2011. febr. 24. 22:05
 25/29 anonim válasza:
0%

23-as: Miért te láttál már olyan szép és és összetett nyelvet mint a magyar? :DD Hú*zzál vissza a külföldi barátaidhoz ha ennyire lenézed a mayarokat ba*meg.

Ja és Tiramisunak kell mondani a TiramiSZu egyszerűen annyira gáz csak ostoba ember lehet az aki TiramiSZunak hívja.

2016. szept. 2. 14:37
 26/29 anonim ***** válasza:
"annyira gáz csak ostoba ember lehet az aki TiramiSZunak hívja." Na azért te sem álltál be kétszer a sorba, amikor az ész osztották, nem?
2016. szept. 2. 20:03
 27/29 anonim válasza:
0%
De és sorra is kerültem. Ki az a retardált aki tiramiSZunak hívja? Nem is ismerem, de már utálom az összes olyan embert, aki hívja, nekem ez a véleményem, hívd TiramiSunak.
2016. szept. 7. 15:15
 28/29 anonim ***** válasza:
Jézusom, de hülye vagy :D
2016. szept. 7. 16:24
 29/29 anonim válasza:
Te vagy a hülye te k*va
2016. okt. 26. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!