Éhezem, egy hete nincs pénzem. Mit lehet csinálni az alábbi alapanyagokból?
Na szóval..eddig volt 100 ft-om,a hét minden napján vettem két zsemlét,mert volt itthon párizsim+margarinom,de sajnos a párizsi már elfogyott...
Most csak ez van itthon: olaj,liszt,cukor,citrom,margarin... ennyi :(
Küldd a címed, küldöm a csomagot holnap.
Ne restelld, én is járhatok így, akkor majd Te segítesz!
Úristen! Nem hiszem el h vannak még ilyen kedves emberek :):):)
Köszönöm utolsó válaszadó,de tök jól laktam a puritól (vizes liszt,olajban kisütve) úgy nézett ki mint a tócsi :) és tök ízlett :) lehet még csinálok!
Holnap biztosan megkapom a pénzt,azt mondták a universitasba,hogy ha holnap 11ig nem érkezik meg a számlámra,kézpénzbe odaadják délután:) alig vááárom:):):):):)
Szia!
Nem akarom az utalót védeni, de ha nem ugyanaz a bankod, mint az ő számlavezetőjük, akkor a banki utalás jóváírása 2 nap. Vagyis ha hétfőn utalnak 10-kor, akkor az aznap du. még nincs a számládon, legjobb esetben is, csak másnap du, vagy az azt követő nap reggelén.
Ha ugyanaz a számlavezetőtök, akkor az utalás is sokkal gyorsabb.
Üdv!
ui.: ha enyire gáz lenne a szitu még egyszer (remélhetőleg nem lesz), adj meg egy találka helyet, én is szívesen dobok neked egy "pakkot".
Szia!
Tudom,h így van! Ha azonos banknál vagyunk kb 20 eprc,ha különbözőnél akkor 1-2nap..
De ők elvielg már február 10.-én utaltak...
Amúgy szereztem pénzt:)
Tudom hogy régi post, de olyan jó olvasni hoghy vannak még ilyen rendes emberek:)))
Ui.: Remélem rendbe jött az anyagi helyzeted kedves kérdező :)
Hello!
Mivan velrd kerdezd. Hogy vagy?
Szia Kérdező!
Tudom sok év eltelt, de mi újság? Hogy alakult az életed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!