Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Éhezem, egy hete nincs pénzem....

Éhezem, egy hete nincs pénzem. Mit lehet csinálni az alábbi alapanyagokból?

Figyelt kérdés

Na szóval..eddig volt 100 ft-om,a hét minden napján vettem két zsemlét,mert volt itthon párizsim+margarinom,de sajnos a párizsi már elfogyott...

Most csak ez van itthon: olaj,liszt,cukor,citrom,margarin... ennyi :(

2011. febr. 19. 19:22
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
Sziasztok! :( Nem kaptam meg a pénzt,de ma bemegyek és adddig nem megyek el az irodából,amíg nem fizetnek ki. Érdekes,hogy azt mondták 10.ig utalják,ahhoz kéepst még mindig nem érkezett meg a számlára,és amikro hívom őket,mindig azt monndják,h aznap utaltak...Hogy lehet ilyen egy komoly cég? a universitas diákszövetkezetről van szó,az ország több városában van irodájuk.. nem értem tényleg :( Amúgy ma ettem háztartási kekszet :) S este csinálok lisztből meg vízből vmi tésztát!!! A pénzt emg remélhetőleg holnap megkapom ha nem kamuztak ma is :(
2011. febr. 21. 16:49
 32/45 doboszoli ***** válasza:
100%

Küldd a címed, küldöm a csomagot holnap.

Ne restelld, én is járhatok így, akkor majd Te segítesz!

2011. febr. 21. 18:23
 33/45 A kérdező kommentje:

Úristen! Nem hiszem el h vannak még ilyen kedves emberek :):):)

Köszönöm utolsó válaszadó,de tök jól laktam a puritól (vizes liszt,olajban kisütve) úgy nézett ki mint a tócsi :) és tök ízlett :) lehet még csinálok!

Holnap biztosan megkapom a pénzt,azt mondták a universitasba,hogy ha holnap 11ig nem érkezik meg a számlámra,kézpénzbe odaadják délután:) alig vááárom:):):):):)

2011. febr. 21. 20:30
 34/45 anonim ***** válasza:
93%

Szia!

Nem akarom az utalót védeni, de ha nem ugyanaz a bankod, mint az ő számlavezetőjük, akkor a banki utalás jóváírása 2 nap. Vagyis ha hétfőn utalnak 10-kor, akkor az aznap du. még nincs a számládon, legjobb esetben is, csak másnap du, vagy az azt követő nap reggelén.

Ha ugyanaz a számlavezetőtök, akkor az utalás is sokkal gyorsabb.

Üdv!

ui.: ha enyire gáz lenne a szitu még egyszer (remélhetőleg nem lesz), adj meg egy találka helyet, én is szívesen dobok neked egy "pakkot".

2011. febr. 22. 09:40
 35/45 A kérdező kommentje:

Szia!

Tudom,h így van! Ha azonos banknál vagyunk kb 20 eprc,ha különbözőnél akkor 1-2nap..

De ők elvielg már február 10.-én utaltak...

Amúgy szereztem pénzt:)

2011. febr. 22. 14:10
 36/45 anonim válasza:
87%

Tudom hogy régi post, de olyan jó olvasni hoghy vannak még ilyen rendes emberek:)))

Ui.: Remélem rendbe jött az anyagi helyzeted kedves kérdező :)

2011. júl. 21. 09:01
 37/45 anonim ***** válasza:
84%
Én is remélem :)
2012. júl. 28. 17:50
 38/45 anonim válasza:
100%

Hello!

Mivan velrd kerdezd. Hogy vagy?

2016. szept. 29. 12:58
 39/45 anonim válasza:
100%

Szia Kérdező!

Tudom sok év eltelt, de mi újság? Hogy alakult az életed?

2022. ápr. 22. 08:44
 40/45 anonim válasza:
100%
Sajnos a kérdező már nincs itt :(
2022. okt. 21. 03:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!