Articsóka (konzerv) az üzletek polcain hol van, milyen élelmiszerek közt?
Akkor vagy nem volt, vagy úgy csináltak vele, mint egy állateledel- és felszerelés boltban a görénytáppal(betették a rágcsálóeledelek közé).
Ha megkérdezel legközelebb egy eladót, az a legegyszerűbb, bár szerintem a konzervek közt a helye, de lehet hogy ők a zöldségosztályon tartják.
Szerintem a magyarok olyan ritkán fogyasztják, ezért nem tartanak a boltokban, nem fogyna, ezért is nem találtad. Ott keresném amugy ahol a kapribogyó van. De szerintem ha van rá lehetőséged próbáld meg egy bio boltban keresni.
Mondjuk Tescoban én a szezámmagot is alig találtam meg :)
Na én is nagy rajongója vagyok az articsókának, így találtam meg ezt as kérdést is. A Tescoban meg a Sparban is halálra kerestem de még sosem láttam ott. A vővám téri piaccsarnokban volt egy kínai az alagsorban, náluk volt de elköltöztek a Fővám tér 5-be.
Elvileg van nekik itt a honlapjukon a link:
Holnap megyek megnézem személyesen is. Pizzára imádom tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!