Mizo tej, mit tegyek?
sziasztok
sorry, nem teljesen témába vágó kérdés
metróba akciós volt, hozattam tartós mizót a gyerekőcnek(15hós)mert reggel este azt issza
egy kartonba 12 db van, de "okos"sógor olyat hozott ami nem tartós...
mit csináljak ennyi tejjel????????
megesz a méreg...lehetetlen ennyi tejet meginni 1 hét alaltt, még ha minden nap használok is belőle...mert kb 1 hétig áll el
hogy is gondolhatták
direkt akartam 2 kartonnak hozatni, hogy az milyen sokáig elég lesz, erre tessék, még "szerencse"hogy csak 1 kartonnal hozott
nagyon bosszantó
Először is nyugodj meg, mostmár hiába pattogsz. Elnézte, ez kellemetlen, de legyen tanulópénz, hogy legközelebb a szájába rágod a sógornak, hogy milyet vegyen, vagy megveszed magadnak.
Egyébként ha nem bontottad meg, blokk ellenében szerintem visszaveszik.
Én egyszer epres actimelt kértem a páromtól, ő barackosat hozott, amit nem szeretek, és szó nélkül visszament, és kicserélték neki. Persze néhány óra leforgása alatt történt.
a fagyaztás nekem is eszembe jutott, bár ennyinek nem lenne hely, de a felét talán le lehet....
lehet egyátalán?
az első dolgom szomszéd, barát, isemrős megkérdezése volt
mindenki bevásárolt a hétvégén...
napi 2 liter?az szép :)
nekem csak a gyerkőc issza, mi olcsóbbal is beérjük
apósom nagylelkű volt és elvitte a felét :)
nyugodtan fagyaszd le, semmi baja nem lesz. szobahőn engedd ki, amikor fel akarod használni, és kiolvadt
jól rázd össze, hogy homogén legyen.én is fagyasztok friss tejet.
üdv-tejes-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!