Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mizo tej, mit tegyek?

Mizo tej, mit tegyek?

Figyelt kérdés

sziasztok

sorry, nem teljesen témába vágó kérdés

metróba akciós volt, hozattam tartós mizót a gyerekőcnek(15hós)mert reggel este azt issza

egy kartonba 12 db van, de "okos"sógor olyat hozott ami nem tartós...

mit csináljak ennyi tejjel????????

megesz a méreg...lehetetlen ennyi tejet meginni 1 hét alaltt, még ha minden nap használok is belőle...mert kb 1 hétig áll el

hogy is gondolhatták

direkt akartam 2 kartonnak hozatni, hogy az milyen sokáig elég lesz, erre tessék, még "szerencse"hogy csak 1 kartonnal hozott

nagyon bosszantó

2011. febr. 6. 14:41
 1/10 anonim ***** válasza:

Először is nyugodj meg, mostmár hiába pattogsz. Elnézte, ez kellemetlen, de legyen tanulópénz, hogy legközelebb a szájába rágod a sógornak, hogy milyet vegyen, vagy megveszed magadnak.

Egyébként ha nem bontottad meg, blokk ellenében szerintem visszaveszik.

Én egyszer epres actimelt kértem a páromtól, ő barackosat hozott, amit nem szeretek, és szó nélkül visszament, és kicserélték neki. Persze néhány óra leforgása alatt történt.

2011. febr. 6. 14:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Szomszéd, rokon, kisgyermekes barátok, akiknek fel tudnád ajánlani, hogy vegyék át tőled beszerzési áron.
2011. febr. 6. 14:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, egy ötlet: esetleg nem tudnád lefagyasztani? Anyu vendéglátós, ők is lefagyasztják, mert pl. a madártejhez meg ilyenekhez csak zacskósat használnak (szerintük az jobb).
2011. febr. 6. 14:53
 4/10 A kérdező kommentje:

a fagyaztás nekem is eszembe jutott, bár ennyinek nem lenne hely, de a felét talán le lehet....

lehet egyátalán?

az első dolgom szomszéd, barát, isemrős megkérdezése volt

mindenki bevásárolt a hétvégén...

2011. febr. 6. 15:01
 5/10 A kérdező kommentje:
ja amúgy dobozos ez is, csak nem tartós, hűtőben kell tárolni, kb 1 hét a szavatossága
2011. febr. 6. 15:01
 6/10 anonim ***** válasza:
69%
Nyeld le a békát, és tegyél jót: nálatok úgyis csak megromlana, más viszont egyáltalán nem lát tejet az asztalon, mert nincs rá pénz. Vidd be egy illetékes szervnek, ők biztosan tudni fogják, hol a helye. Így nem vész kárba.
2011. febr. 6. 15:14
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
Merre laksz? Mi ezt a Mizot isszuk, napi 2 liter majdnem elfogy.
2011. febr. 6. 15:30
 8/10 A kérdező kommentje:

napi 2 liter?az szép :)

nekem csak a gyerkőc issza, mi olcsóbbal is beérjük

apósom nagylelkű volt és elvitte a felét :)

2011. febr. 6. 15:56
 9/10 anonim ***** válasza:
58%
szia, csinálhatsz belőle tejfölt, túrót, aludttejet, körözöttet; vagy ahogy írták le is fagyaszthatod.
2011. febr. 6. 17:27
 10/10 anonim ***** válasza:
89%

nyugodtan fagyaszd le, semmi baja nem lesz. szobahőn engedd ki, amikor fel akarod használni, és kiolvadt

jól rázd össze, hogy homogén legyen.én is fagyasztok friss tejet.

üdv-tejes-

2011. febr. 6. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!