Vettem a képen látható Mizo Boci körcikelyes sajtot, felbontás után derült ki, hogy kettő hiányzik a 8-ból. Ki fog ezután ilyet vásárolni?
2010. nov. 5. 10:03
1/7 anonim válasza:
Nem zörgött? Vagy nem volt gyanús a tömege?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem sajnos semmi nem tünt fel.Te is jártál már így?Gyakori ez?
2010. nov. 5. 10:32
3/7 anonim válasza:
azz igen!
az a baj h ilyenkor nem lehet őket beperelni mert nincs bizonyítékod rá, hoogy nem te etted meg azt a kettőt :S
5/7 A kérdező kommentje:
Írtam nekik a vendégkönyvükbe,hát persze hogy ki sem írták..Úgylátszik ezért szüntették meg a darabra vásárlást,hogy mindenki vegye csak meg a komplett doboz sajtot ,hogy aztán becsapják a vásárlókat.Hát engem ugyan többé nem..
2010. nov. 5. 20:54
6/7 anonim válasza:
szia! a gyártó kereskedelmi osztályára írj közvetlenül. ha tisztességesek, valamilyen módon kártalanítanak.
veveői reklamációkat a mi cégünk vásárlási utalvánnyal
próbálja kompenzálni.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm Kedves Utolsó Válaszoló!
Írtam nekik 2db. e-mail címre is,most várom mi lesz.A zöld kéz megy!
2010. nov. 8. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!