Mi a különbség a Mizo és az olcsóbb tejek között?
Szia! Nem tudom mi a különbség, de ha a Sparban jársz próbáld ki a S-Budgetes kancsós tejet(2,8%-os), én nem nagyon szoktam tejet inni, de ezt még én is megiszom, ezt az Alföldi tej gyártja és csak 159 Ft-ba kerül. Egyébként, mint Sparos dolgozó, javasolom neked a S-budgetes termékek kipróbálását, némelyik jobb minta drágábbik. Kismama vagyok és ha lehetne mindennap a 99 Ft-os füstös pulykapárizsit enném.
19 hetes kismama
Ugyan az a tej, csak más a márka. Más haszonnal, vagy más költséggel dolgozik.
A tej zsírtartalma mutatja aminőségét: két 2,8-as tej nagyon hasonló.Ha megnézed a saját márkás terméken a gyártót, gyakran kiderül, hogy ugyan az gyártja, mint a márkásat. A piac alakítja az árakat.
A MiZo tejnek szebb a doboza, és nam a Spáré a haszna, hanem a mizójé. A spar talán eledja pár forinttal a beszállítási ár fölött a tejet, mert ha a tej meg a kenyér olcsó, akkor többen térnek be vásárolni, és telirakják a kosarat. Ugyan ez a helyzet a tescoval meg a többivel. Csak a doboz változik, a gyártó ugyan az.
Sokszor a csokikrém, müzli, ilyesmibe is a minőségi áru fölöslege kerül olcsón, érdemes kipróbálni. Tejben csak a kistermelő/automatás házi tej/zacskós tej/UHT tej vonalán van minőségi különbség. Mivel csak tej.
Harmadiknak: Pápán lakok, s régen itt is volt, de idén már nincs, nem érte meg a tejesnek. Ez van. Itt is van házi tej, de 160 ft-ért. A tescoban meg 2.8%-os volt nemrég leárazva 99ft-ra. És az a 60 ft nem mindegy, mert nálunk sok tej fogy. :)
Mindenkinek köszönöm a választ. :) A lényeg tehát, hogy akkor semmi különbség nincs. Ezt akartam tudni. Csak azért, mert én se éreztem, hogy az egyik higabb lett volna a másiknál, ugyanolyan zsírtartalom mellett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!