NO SALTY receptkeresö?
Figyelt kérdés
Egy kérdésem van ehhez az oldalhoz:
Hogy müködik a "mi van a hütödben"? Akárhányszor próbálom, beirom, hogy miket akarok felhasználni, utána megnyomom a keresést - és nem történik semmi. MIt csinálok rosszul?
Mindenkinek elöre köszönöm a segitségét.
2011. jan. 27. 20:35
1/12 anonim válasza:
Hát nem tudom, én pont az előbb próbáltam, nekem sikerült, igaz kétszer kellett rányomnom a keresésre.
2/12 anonim válasza:
Bocs az off-ért,de milyen oldal ez hol találom? Nagyon jó lenne!!! Köszi.
3/12 anonim válasza:
www.no-salty.hu ez az oldal. A kérdezőnek válaszolom, nekem az előbb egy kattintásra bejött. Próbáld újra.
4/12 anonim válasza:
Nekem is csak két kattintás után működik a keresés, teljesen mindegy hol keresek benne.
5/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom akkor mit csinálok rosszul, nekem sehogy se müködik: beirom pl. hogy krumpli, hagyma, zöldpaprika, szalonna, megnyomom a keresést (próbáltam kétszer is) és kiirja, hogy új keresés?
2011. jan. 27. 21:55
6/12 A kérdező kommentje:
Egész pontosan ez a válasz:
"Mi van a hűtődben? (béta)
NO SALTY recept ajánlat
a megadott alapanyagok alapján: krumpli | császárszalonna | hagyma
új keresés"
Teljesen tanácstalan vagyok!
2011. jan. 27. 21:57
7/12 anonim válasza:
Kipróbáltam.Nekem is azt írta ki.Egymás alá írtam a hozzávalókat.Utána egymás mellé és vesszőt tettem a szavak közé.Így működik.Próbád ki.Hátha...
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. jan. 28. 08:19
9/12 anonim válasza:
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:09
egybe kell írni: www.nosalty.hu
10/12 A kérdező kommentje:
Sikerült nekem is: rájöttem, hogy a hütöszekrény-be irtam az alapanyagokat és ott nem müködik, ha a jobb felsö keresöbe irom, akkor igen.
Mindenkinek köszönöm a segitséget!
2011. jan. 28. 21:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!