Mit gondoltok, jó ötlet?
Net-en egy olyan fözökör kialakításához,ahol beírhatná mindenki mit föz,és hány adag szabad.Adagonként egy bizonyos összeg lenne megszabva,menütöl függetlenül.
Ebéd vagy vacsora.A megbeszélt idöben,lehetne személyesen elhozni.Ezen kívül a résztvevök pontoznák az elfogyasztott ételt,hogy könnyebb legyen a döntés,honnan hozza a résztvevö a vacsoráját.
Lenne rá igény?
Arra gondoltam ha valaki egy nagy adagot föz és nem fogyna el,inkább kiírná: Ma 6-kor töltöttkáposzta 2adag.
Más örömmel kis pénzért megenné.
Higiéniai szempontból is gáz. Én ugyan meg nem enném senki idegen főztjét. Nem tudom, mennyire tiszta helyen, milyen alapanyagokból főz, nem beteg-e (influenza), nem kóstolgatja-e herpeszes szájjal állandóan a kaját stb.
Szerintem ez csak rokonos és barátok között működhet.
az ötlet jó, de tuti, hogy valaki fölnyomna és keményen megbüntetnének. az élelmiszer, főleg a melegétel árusításanak nagyon szigorú szabályai vannak.az pedig, hogy ezeket megszerezd sok sok pénz kellene...akkor már egy kifőzdét is nyithatnál.
próbálkozz baráti körben, de szigorúan meghívásos alapon, vagyis hivatalosan nem pénzért.
Egy diák ötlete alapján.Hazafelé éhesen arra gondolt:
"Az én hüttöm üres,itt valamelyik házban pedig finom vacsora fö."Olyan sikeres hogy más országokban is ki fogja építeni hálózatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!