A marha vagy a sertéshús az egészségesebb?
Figyelt kérdés
A 13 napos diétát csinálom. Marhahúst ír, de én sertéskarajt eszek helyette. Attól még működni fog?2011. jan. 18. 13:46
1/8 anonim válasza:
Háát...a marhahús mindenképpen egészségesebb mert sok helyen inkább azt ajánlják...
2/8 Bányai Károly válasza:
Általában azért szeretik jobban a marhát, mert a rostok között kevesebb a zsír, vagyis kisebb a kalóriatartalma. Másfelől, ahonnan ezek az újfajta diéták jönnek ügyelnek arra, hogy muszlimok és zsidók is tudják enni, ezért sem lehet disznó.
3/8 anonim válasza:
működik karajjal és csirkemellel is.többször csináltam "felvezető " diétaként, vagyis egy nagyobb szabású előtt.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2011. jan. 18. 16:21
5/8 A kérdező kommentje:
És neked hány kg ment le tőle? Hogy bírtad?
2011. jan. 18. 16:23
6/8 anonim válasza:
az nem igaz, amit ír, hogy heti 8-10 kiló:)) én a két hét alatt fogytam 6 kilót tőle, de az megadta lökést, hogy tovább folytassam a fogyókúrámat. a 90 napossal folytattam, ami alatt lement még 12 kiló. azzal sem 25, mint ahogy írják sokan.
üdv
7/8 anonim válasza:
nekem nem volt megerőltetető ez a két hét, hiszen elég változatos, van benne bőven hús, ami nekem fontos:)jó nagy adag salátákat csináltam a hús mellé, hogy jól is lakjak.
a 90 napos sokkal húzósabb volt, a gyüminapoktól szenvedtem.
üdv.
8/8 anonim válasza:
A 13 naposat én is csináltam már többször. A 8 kg helyett 6 kg ment le, de annak is örültem. Minden előírást pontosan betartottam. Ott "csaltam" ahol báránysültet írt, mivel azt mifelénk nemigen lehet beszerezni. Akkor ettem helyette olajoshalat. De sertést semmiképp sem. Ha megnézed a kalóriatáblázatot, sokkal több benne a kalória és a szénhidrát, mint a marhában, tehát ne várd, hogy a fogyókúrád ugyanazt az eredményt fogja hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!