Ki melyiket szereti inni? Pepsi, vagy Coca cola?
Figyelt kérdés
2009. febr. 1. 08:59
41/50 anonim válasza:
Coca cola, cherry coke, imádom, a pepsi nem az igazi, de ha nincs más az is jó:)
43/50 anonim válasza:
Régen ittam mind2 -t de föleg Pepsit. Ma már inkább Freeway Cola -t iszom mert nemhogy sokkal de sokkal olcsóbb de ugyanolyan íze van. Szóval ezis bekapcsolódhat azok közé a colak közé amelyek azért versengenek, hogy melyikbe van a legkevesebb ill. legtöbb káros anyag :)
45/50 anonim válasza:
Sziasztok! Én a Pepsiből a Twistet iszom, az a jó, Coca-Colából a Cherryt. :)
46/50 anonim válasza:
Pepsi Max, mert az olcsóbb, és nincs benne cukor.
47/50 anonim válasza:
Régebben mindig coca colat ittam, de még utaltam, mert nagyon szénsavas volt már... Azóta csak Pepsi, nagyon szeretem:) 15/L
48/50 anonim válasza:
Ámen. Nekem kikezdi a torkomat a sok szénsav. Lehet én is Pepsit fogok inni.
49/50 anonim válasza:
Pepsi Max az jó hűtve! Igaz a cukros Ppesi finomabb, de az jobban hizlal, és émelygést okoz.
50/50 Süle Dominik válasza:
A pepsi a legfinomabb főleg hütve. Nekem az az eredeti. A coca-cola nekem mindig egy gejl lötty marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!