Ki melyiket szereti inni? Pepsi, vagy Coca cola?
Figyelt kérdés
2009. febr. 1. 08:59
31/50 anonim válasza:
Egyiket se. Inkább iszok 100%-os gyümölcsléket, vagy édesített ásványvizet.
32/50 anonim válasza:
coca,coca,coca:Dszámomra a pepsi nem cola:Pannyira más az íze.van benne valami amiért nekem nem ízlik.
33/50 anonim válasza:
Csak a COCA :D
De én is próbálom elkerülni, mert nagyon nem egészséges, viszont néha olyan kóla ,,éhség,, tör rám, hogy nem bírnám ki ha akkor nem innék :):$
34/50 anonim válasza:
asvanyviz es azutan johet a cola
35/50 anonim válasza:
Én nem szeretem a colát, de ha választani kell, akkor inkább Coca Cola.
36/50 anonim válasza:
Coca-cola... szénszavasabb meg jobban ízlik.
Egy Pepsis!!! Komolyan! Attilának (főnököm) ne mondjátok :)
37/50 anonim válasza:
én nem érzek különbséget, nálam a kóla az kóla :D
am cherry coke
38/50 anonim válasza:
"A Pepsi és a Coca-cola ugyan az, ébredjetek emberrrek"
- Homér Simpson
39/50 anonim válasza:
Hogyha nagyon néha iszok egy pohárral akkor mindegy, nem tudok különbséget tenni, viszont nem ihatok, mert a szívemnek amúgy sem tesz jót
40/50 anonim válasza:
Én egyiket se szeretem.Akaratlanul is az jár közben a fejemben hogy "mi a franc ez???" :D Alig tudom megnevezni 2-3 összetevőjét.Számomra túl "természet ellenes" ital a kóla :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!