Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szeretitek a brassoit? Es ha...

Szeretitek a brassoit? Es ha igen hogyan?

Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 23:15
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
90%
Az igazi brassói fokagymás de nagyon,pirospaprika még a közelébe sem kerülhet,és füstölt szalonna zsirjára lesütve az alapja.A forró zsirba kerül a kockára vágott hús,a zöldpaprika a paradicsom,kevés bors,majoranna.A füstölt szalonnától lesz Isteni az ize.Fedő alatt főzni,majd zsirjára sütni és kész.Sült krumplival mennyei.
2011. jan. 6. 00:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/28 anonim ***** válasza:

ELetemben nem csinaltam meg brassoit, de nagyon szeretem.


Apro kockara vagott sult krumpli, ra egy adag brassoi es arra egy tukortojas.

2011. jan. 6. 00:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/28 anonim ***** válasza:
29%
Nem tudom mi értelm kötözködni, mikro mindenkinek az a brassói, ahogy náluk otthon készítik. Minden étel receptje változhat attól függően, h hol csinálják...mi pl a borsólevest édesen esszük, (én még tejet is teszek bele, mielőtt eszem), van aki meg sósan, paprikásan, és tejfölt tesz bele... és mindkettő borsóleves.A kolbászt sztem családonként készítik máshogy, mégis kolbász, akkor mit kell kötözködni, h az nem brassói, ami nem csak fokhagymás???
2011. jan. 6. 01:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/28 anonim ***** válasza:
Épp azért van a kérdésben a HOGYAN, hogy ki hogy készíti el. MERT TÖBBFÉLE MÓDON LEHET ELKÉSZÍTENI!!!Megkérdezel 5 szakácsot, 5féle receptet fog mondani...
2011. jan. 6. 01:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/28 anonim ***** válasza:
Imádom, ahogy a nagymamám csinálja :) Elképzelésem nincs, hogy csinálja, de az verhetetlen. Amúgy bárhol szívesen megeszem, a kolimenzán 4× repetáztam, ha brassói volt, pedig nem volt túl magas színvonalú a kaja. :D
2011. jan. 6. 03:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/28 A kérdező kommentje:
en azt csinaltam es jo borsosan,fokhagymasan,es zoldborsosan kockara vagott sultkrumplival:)
2011. jan. 6. 03:45
 17/28 anonim ***** válasza:
Imádom,sok sok borsóval :)
2011. jan. 6. 05:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/28 anonim ***** válasza:

én gyros fűszerrel sütöm a húst utána összekeverem a sült krumplival^^

próbáljátok ki nagyon finom !

2011. jan. 6. 05:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/28 anonim ***** válasza:
Nagyon!! a brassóit a pörkölthöz hasonlóan készitjük, csak sok fokhagymával, sűrű szaftal, és végül az elengedhetlen kockára vágott sültkrumplival :)
2011. jan. 6. 07:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/28 anonim ***** válasza:
Én a felkockázott sertéshúst pirítom, hagyom, hogy jó sok leve legyen. Ha kevés a lé, akkor öntöm fel kicsi vízzel és fedő alatt kis lángon hagyom puhulni. Só, bors, rengeteg fokhagyma. Kockára vágott sült krumplit kisütöm és ráöntöm a húst mindenestől és összekeverem már a tálban.
2011. jan. 6. 07:53
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!