Hogy egyem rendesen a szendvicset, hogy ne nyomjam össze a kenyeret? Xd mert úgy leesik minden róla xd
Én már kitapasztaltam ezt.Fontosak az alkotóelemek is...
Nem jó,ha sok vaj van rajta.Ha sokkal szereted,akkor kend meg mindkét felét.A zöldségféléket igyekezz minél kisebbre vágni,bár én a paradicsomot nagy karikákban szeretem.Ezt is ártalmatlanítani lehet,mégpedig úgy,hogy sugárirányú bevágásokat ejtesz rajta.Ekkor nem feszül neki a paradicsom egész felülete,hanem csak az a cikk része,nem csúszik el.Az evése pedig úgy történjen,hogy a szendvics "közepétől" mért távolsággal arányosan nőhet a leharapott szendvicsdarab mérete.Tehát,ha a "közepéhez" közel harapsz,akkor azt lassan,megfontoltan és mindenképpen kicsit...
Ez akkor jó,ha ugyanannyi feltétet teszel fele akkora kenyérre,a másik felét meg ráteríted.Remélem neked is beválik,de legalább jót lehet röhögni.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!