Afrikai harcsát (és egyéb halakat) ehetek nyersen (anélkül, hogy bajom lenne), ha megszurkálom villával, megsózom rendesen és hagyom állni jó ideig sóban?
Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 21:30
3/7 A kérdező kommentje:
Elsőnek:
Szelektív olvasó vagy. Ha kérdéssel találkozol, ne emelj ki lényeget. Idézem: "Anélkül, hogy bajom lenne".
Második hsz.:
Igen, köszi, ezt olvastam, de a só nem öl meg minden ilyesmit, ha mondjuk 1 napra úgy hagyom a halat a hűtőben (sóban)? Vagy van egyéb eljárás, amit ha elvégeztem, nyersen lehet enni?
2011. máj. 14. 22:15
4/7 anonim válasza:
Ne haragudj, nem értek hozzá még ennyire sem, gyerek vagyok még :D. Csak gondoltam jól jöhet egy ilyen link:).
5/7 anonim válasza:
végülis a sushi is tartalmazhat nyers halat... nézz olyan receptet, ott kiderül.
6/7 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok!
Mi bajod a válaszommal? Lásd. az utolsó válaszolót!
7/7 anonim válasza:
Szerintem akkor pusztulna el benne minden, ha érlelnéd a sóban. Tehát ahogyan a húst szoktuk füstölés előtt. Nem tudom, ízre milyen lehet ez, de mivel nem hazai állatokról beszélünk, nem ismerjük úgy őket, én nem kockáztatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!