Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tényleg ilyen gyengék a mai...

Tényleg ilyen gyengék a mai szódapatronok?

Figyelt kérdés
Lehet hogy valamit én szúrok el folyamatosan, de én ha az 1 literes szifonomba 1 patront csavarok csak bele (Liss) akkor abba alig van buborék. Két patronnal élvezhető már, csak nem értem, hogy akkor miért van a dobozra írva, hogy 1 patron 1 liter vízhez jó :S
2010. dec. 22. 16:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Nagyon régen nem használok patront, de akkor csak dobozonként 1 volt, ami teljesen üres volt. Szerintem írj a gyártónak, érdemes. Veszélyes lehet 2 patront belecsavarni, mert egy esetleges túlnyomástól felrobbanhat a szifon.

Rá volt írva a dobozra, hogy min. hány grammosnak kell lennie egy feltöltött patronnak, ha annál könnyebb, az üzletben kicserélik. De ki tart ezért otthon grammos mérleget?

Akár e-mailt is írhatsz, ha megvan a címük, de hagyományos levélre is kell, hogy válaszoljanak.

2010. dec. 22. 16:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Igazából az én szódásszifonom nagyon jó állapotban van, nincs elhasználva és elvéknyulva az anyag. Nem félek ilyesmitől, csak ez nekem kicsit furcsa. Lehet, hogy már ez eleve "gyenge szódának" számít, azárt kell az én ízlésemhez 2 patron bele :)
2010. dec. 22. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!