A téliszalámi valóban szamárhúsból készül? :O
Figyelt kérdés
2010. dec. 16. 16:14
1/15 anonim válasza:
Hát ahány szamár itt van?! Ki tudja?
2/15 anonim válasza:
Persze. Ezért nem látsz sehol szamarat!
3/15 anonim válasza:
Nem. Egyébként rá van írva miből van.
4/15 anonim válasza:
Menj el egy szalámigyárba dolgozni, azt' megtudod.
5/15 anonim válasza:
Tőlem készülhet belőled is, akkor is megenném, mert finom. :D Barátnőm anyukája és egyben az én anyám legjobb barátnője a pick-ben dolgozik itt nálunk Szegeden. Kérdeztük már tőle, hogy mi miből van, de azt mondta, hogy soha nem fogja elmondani, mert nem ennénk meg többet. :D Annyit elárult nagy csöndesen, hogy a zsidóknak készítik a "legtisztább" hústermékeket, vagyis a kóser szalámit, mert a vallásuk csak azt engedi, a miénkbe meg beledarálnak mindent. :D De attól még ízlik, szóval mind1. :)
6/15 anonim válasza:
fúúúúúúúj.a miénkbe beledarálnak mindent??soha többé nem eszek téliszalámit:'( én azt hallottam hogy lóhúsból van:S ajj pedig imádom a téliszalámit,de ez hogy mindent beledarálnak...fuj:S
7/15 anonim válasza:
Nem kell parázni, vagy lehet vállalni a vega életmódot. A téliszalámi sertéshúsból készül. Elvileg. Gyakorlatilag minden felvágottban van minden, azon kívül, ami rá van írva. Főleg sok-sok szója.
Ugyanez érvényes a húskonzervekre is.
A sörösek is ha látnák, mi van egy sörgyárban, soha nem innák meg többé.
Addig jó nekünk, fogyasztóknak, míg nem vagyunk mindennel tisztában.
8/15 anonim válasza:
a téliszalámiban aztán minden van, csak tél nem... :S
9/15 anonim válasza:
Azért remélem amire sertés van írva abban nincs baromfi, mert allergiás vagyok rá :/
10/15 anonim válasza:
Jajj ne ijedjetek meg, nem úgy értve mindent, hogy más állatot is. :D A minden az pl takar porcokat, csontból származó picike darabok(?? hogy kerülnek oda :D), meg nem annyira "minőségi" részét a malackának(ezért van, hogy néha ráharapunk ilyen kis kemény izére), de ugyanabból az állatból. A kóser szalámi pedig ezektől mentes, ezért tiszta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!