Hogyan kell babgulyást főzni lóból?
Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 10:14
1/4 anonim válasza:
eccer én is próbáltam egy lovat megfőzni ,de nem fért bele a lábosba
2/4 anonim válasza:
Ha valameik hentesnél kapsz lovat, akkor sztem ugyan úgy mint sertésből vagy marhából!
mi az hogy magyar ember lovat nem eszik?Akkor miért vannak tele az üzletek ló kolbászal?
Na meg ha nem magyar a kérdező??
Mondjuk én nem enném meg a lovat4
3/4 anonim válasza:
Csesszétek meg, szerintem LÓBAB az, amiről szó van. Értitek!! Babgulyás lóbabból! :D
4/4 anonim válasza:
Ha viszont tényleg lóhúsról van szó, az nemigen jó gulyásnak, rettenetesen száraz, kb csirkemell minőség, és igen édes a húsa. Húsiparban dolgozom, technológusként, és az édességét sok paprikával, fokhagymával ellensúlyozzák, míg a szárazságát rengeteg sertésszalonnával. És itt a minőségi, csak lóhúsból és szalonnából, hozzámért fűszerekkel készült lókolbászról beszélek, nem a gagyi, csak annak hívottról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!