Disznó combot (sonkát), hány napig kell füstölni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 10:39
1/1 anonim válasza:
SONKAPÁC
Egy sonkához ½ kg sót.
1 kanál fekete borsot.
1 kanál szegfűborsot.
1 kanál koriandert,
1 kanál majoránnát.
2 kanál fenyőmagot.
1 kanál salétromot.
4-5 babérlevelet
és 1 fej vöröshagymát
bő vízben forraljunk, és hűtve öntsük a sonkára. A lének egészen el kell-lepnie a sonkát, és vigyázzunk. hogy a sonka mindig a felső. bőrös felével lefelé legyen a pác/ében. Napjában többször forgassuk a lében a sonkát. és 4 hétig hagyjuk benne. Azután akasszuk füstre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!