Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit mondjak neki, hogy finomat...

Mit mondjak neki, hogy finomat főzzön?

Figyelt kérdés
Édesanyám nem tud főzni, és ez már régóta probléma, mert sokszor veszekedek vele emiatt. Nem szeret főzni, mindennel spóról (alapanyag + IDŐ) de még is hogyan tudnám rávenni, hogy főzzön valami finomat vagy legalább ehetőt.
2010. dec. 2. 22:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ja és értelmes választ nem tudott senki adni, de azért kösz :)
2010. dec. 3. 14:03
 12/16 Kriszti83 ***** válasza:
76%
Nézz ki egy receptet a netről vagy szakácskönyvből, amit szívesen ennél. Kérd meg anyudat, hogy azt készítse el neked úgy, ahogy le van írva, segíthetsz neki Te is. Dícsérd meg a végeredményt, hátha kedvet kap a sütés-főzéshez.
2010. dec. 3. 14:11
 13/16 A kérdező kommentje:
Ezt is próbáltam már párszor, de valamit mindig nem csinál a leírtak szerint. Olyan mint ha nem is akarna jót főzni nekem. :S
2010. dec. 3. 15:30
 14/16 anonim ***** válasza:
37%
Már nem azért, de neked nincs időd. Neki több van? Remélem legalább a lakást te takarítod... Idióta vagy, ne is haragudj. Amúgy semmit nem tudsz vele kezdeni, ezek szerint már vagy 17éve próbálkozik a dologgal és ez van. Ha meg nyersnek találod a kaját, megfogod és visszateszed a sütőbe... -.-""" Ennyire azért nem bonyolult tán, 16 éves létedre ilyen töketlen vagy?
2010. dec. 3. 16:33
 15/16 A kérdező kommentje:
Kösz a haszontalan válaszokat, remélem más témában otthonosabban mozogtok.
2010. dec. 3. 22:35
 16/16 anonim ***** válasza:
47%
Mond azt hogy :Anyu !Légyszives főzzél nekem valami nagyon finomat!----És meglátod sikerül Neki!Mert Te nem szépen kérted ,az volt a baj!(te kis poecs!!
2010. dec. 3. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!