Miért eszel?

Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 14:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert reggel 10 óta most éheztem meg újra. :)
2010. dec. 1. 14:44
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

legtöbbször: mert éhes vagyok

néha: magáért az íz élvezetéért, de ebben próbálom visszafogni magam, mert különben csúnyán elhíznék.

2010. dec. 1. 14:44
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
:D Talán azért,hogy ne haljak éhen.Na jó,néha unalmamban is csipegetek valamit.Esetleg azért,mert nagyon finom a kaja.De legtöbbször csak olyankor eszek,mikor már tényleg nagyon éhes vagyok,akkor sem sokat.
2010. dec. 1. 14:45
 4/8 anonim válasza:
100%
Hogy tápláljam a pici testem!
2010. dec. 1. 14:46
 5/8 anonim ***** válasza:
85%

Az a jó válasz, hogy azért, hogy életben maradjak! De ha mindig csak akkor ennénk, akkor nem lenne ilyen szépen jövedelmező üzletág a vendéglátóipar, és a gasztronómia!

Sajnos én is eszek néha unalmamban, vagy csak, hogy ne maradjon meg, ne kelljen kidobni, vagy mert szeretem, és jó az íze. És hát az is egy kellemes élmény, amikor este a család körülüli az asztalt, és együtt vacsorázunk. Az evés összehozhat embereket, embercsoportokat, ismerősöket, csakúgy, mint a fogyókúra!

2010. dec. 1. 14:50
 6/8 anonim ***** válasza:
64%

Van egy mondás, én is ehhez tartom magam:

Nem azért élünk, hogy együnk, hanem azért eszünk, hogy éljünk.

2010. dec. 1. 14:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert éhes vagyok vagy mert unatkozok (ami sokszor van ezért sokszor eszek, már ha van mit).

Semmitöl se hízok egy kilót se szóval nem félek :)

2010. dec. 1. 18:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Most éppen nem eszem, de kössz a kérdést :d
2010. dec. 23. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!