A virsli nyers? Muszáj megfőzni, sütni?
Figyelt kérdés
2010. nov. 11. 10:11
1/6 anonim válasza:
Én néha megeszem nyersen, szerintem olyan mint a párizsi, azt is megesszük nyersen.
2/6 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz a nyerstől, de főve sokkal jobb. Ha megsimitod az ujaddal finoman a vágási felületét, olyan rücskös. Na azok megfőnek,és eltünnek, mert megdagadnak a viztől.
3/6 anonim válasza:
A virsli nem nyers. Eleve hőkezelt. A legtöbb fajtát nem kell főzni, csak melegíteni fél percig, (főleg az olcsóbbakat) A magasabb hústartalmú drágább típusokat pl:1500ft/kg fölött szokták 1-2 percig főzni, mert így puhábbak, több az élvezeti értékük.
5/6 anonim válasza:
Tökmindegy, úgyse nagyon van benne hús.
Viszont mivel a legnagyobb része víz, ezért bőven elég simán berakni a mikróba, ugyanis megfő magában.
6/6 anonim válasza:
A virslik zöme előre kicsit meg van főzve, vagy hőkezelt, én pl. úgy jobban szeretem, mint amikor teleszívja magát lével..persze a műbelest azt meg szoktam főzni, hogyha az van, de én inkább a másikra szavazok, meg a frankfurtit szoktam főzni, mert az jobb úgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!